Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ugye nem ciki, ha az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem ciki, ha az első petting során nagyon hamar elmegyek?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok még, és hát már nagyon kívánom a barátomat. Addig nem sok minden volt köztünk, de múltkor ültünk egy parkban, csókolgatta a nyakamat, és kívülről simogatott lent, és nem sokon múlt, hogy ne élvezzek el, kibontottam magam a karjaiból, és mondtam, hogy egy kicsit hűtsük le magunkat, pedig talán fél percig voltunk így. Most már érik az első petting, de félek, hogy mit fog szólni hozzá, ha egy perc alatt orgazmust érek el. Megkérdeztem tőle, de ő azt mondta, hogy örüljek neki, hogy minden percemet öröm aranyozza be. De az akkor is önzőségnek tűnik, hogy még le sem veszi rólam a pólómat, én meg már elélvezek. Vagy ez tényleg nem fogja zavarni? Mert utána egy ideig nem igazán kívánom a dolgokat. Persze ez elmúlik elég hamar, és utána ő következne soron.

Tudom, hogy túlparázok mindent, a barátom is ezt mondja, hogy nem szoronganom kellene ilyen butaságokon, hanem élvezni.

2009. máj. 12. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:
8%
De. Szégyelld magad!
2009. máj. 12. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is butaság.

Az első után, ha lehet, hagyd, hogy tovább is simogasson (ha nem megy, várjatok pár percet - addig simogasd te).

Olyan orgazmusod még nem volt, amilyen így lesz...

2009. máj. 12. 20:23
 3/10 anonim ***** válasza:
A barátod szerintem figyeli fog rád és tudni fogja mi van és hogy ez neked az első. Szóval lesztek kettten :D Te olyan vagy amilyen ő pedig elfogadja tehát nincs okod szégyelni vagy egyéb mást :) Sok sikert :)
2009. máj. 12. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:

homi vagy, vagy lány? ha lány miért baj az ha elélvezel?

több orgazmusod is lehet egymás után

2009. máj. 12. 20:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát ez hallatlan...
2009. máj. 12. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
örülj neki, hogy te legalább elélvezel, amikor csinálja a barátod. neekem nagyon nehezen megy
2009. máj. 12. 20:49
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Remélem az első és ötödik válaszoló válasza irónikus. Ugye azok? Légyszíves ne bántsatok, tudom, hogy hülyén hangzik, de engem ez tényleg zavar. Nem az, hogy elélvezek, hanem, hogy ilyen hamar.

2009. máj. 12. 21:03
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Ne parázz:) úgy is az lessz a célja a barátodnak hogy örömömt szerezzen neked ha meg el is élvezel magabiztosabb lessz és jobban csinálja;)
2009. máj. 12. 21:09
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Barátnőm is hasonló mint te. Sokszor mire lekerül a bugyija már megvolt ez első orgazmusa. Nemtudom hogy képes erre de imádom :D Valahogy szeretem azt mondani magamnak, hogy én vagyok ekkora bika :D
2009. máj. 12. 21:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát nekem első pettingnél (sajna) nem sikerült elmennem, páromnak 2x is sikerült (ok , igaz 8órát ágyban töltöttünk :P) de legközelebb pedig, 4csiklói orgazmusom is volt (hüvelyi még nem, de nem keseredtem el, majd legközelebb). Nem kell félni, sem egyiktől ( h nem sikerül), sem másiktól( h hamar meglesz).

No para és minden ok lesz :) hajrá!

2009. máj. 13. 15:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!