Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretnék segíteni a barátnőmn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék segíteni a barátnőmnek, hogy még jobban élvezze az együttléteket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek eddig csak csikló orgazmusa volt.Eddig sose volt g.pontos orgazmusa.De azt mondta, hogy amikor az ujjammal kényeztetem vagy amikor szeretkezünk akkor pisilési inger jön rá, pedig előtte volt wcn.Mondta, hogy evvel elvileg jó úton haladunk a g.pontos orgazmus felé. De erről a pontról nem tudtunk eddig továbblendülni.(Már három hónapja szeretkezünk, egyikünk se volt már szűz, amikor lefeküdtünk.)Hogyan tudnánk továbblendülni, hogy "megtörténjen a nagy dolog"? Mit tegyek? Esetleg őt mit tegyen?

előre is köszönöm a válaszokat!

F/18 (a barátnőm is 18)

2009. máj. 12. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:

ez egy nagyon jó kérdés.... sajnos nem hiszem h érdemben tudok segíteni:( nekem az első barátommal nem volt egyáltalán...a másodikkal se... a harmadikkal néha-néha előfordult, egyre gyakrabban, a negyedikkel meg olyan sorozatorgazmusaim vannak hogy azt se tudom hol vagyok... szóvel sztem idő kérdése, és ha a barátnőd azok közé tartozik, akik képesek ilyenre, akkor menni fog, csak kitartás:)

18/L

2009. máj. 12. 20:52
 2/2 anonim ***** válasza:
próbáld többet kényesztetni az elején puszild végig az egész testét, orálisan kényesztesd, csináljátok előről hátulról. ha mondjuk hamarabb mész el akkor kis pihenő után újabb menet már tovább fogod bírni több ideje lesz a csajnak elmenni.:)
2009. máj. 12. 22:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!