Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melegek jobban szopnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek jobban szopnak?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 19:38
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Én is szívesen kipróbálnám, csak nem ismerek melegeket.
2011. aug. 11. 18:17
 42/44 anonim ***** válasza:
Szerintem ismersz csak nem tudod róluk hogy meleg.
2011. aug. 11. 20:19
 43/44 anonim ***** válasza:
OFF: És honnan tudhatnám meg?
2011. aug. 11. 20:27
 44/44 anonim ***** válasza:

Hát az jó kérdés. Talán mozgás beszéd, szemét figyeled mit figyel. Azonkívül, ha meleg téma feljön egyszer egyszer buz,iznak is a körben mit csinál ha van lehetőség pont kérdezz rá, hogy ő mit gondol. Ezek a tapogatások, meg van hogy ha sejted róla rá is kéredzhetsz vagy célozhatsz rá, sztem egy normális melegtől, ha nem skinhead vagy akkor elmondja hogy igen az vagyok, bár sokan nem is akarják hogy bárki is megtudja.

Vagy meleg portálon regelsz beírod mit akarsz és vagy keresel vagy rád írnak. Nagyon más nincs.

2011. aug. 11. 20:32
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!