Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk milyen perverzió izgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk milyen perverzió izgat bennetek fel a legjobban?

Figyelt kérdés

Imádom a különleges és fantáziadús szexet, vajon mivel dobhatnám még fel, bár már sok mindent bevetettem ez ügyben.

De érdekel a másik nem véleménye.

Egy szenvedélyes szabadnak született nő

2009. máj. 12. 17:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Kikötözöm az ágyhoz és megerőszakolom.
2009. máj. 12. 17:35
 2/15 anonim ***** válasza:
30%

pl egy másik csaj beszáll és egy kis biszex parti nagyon izdató tud lenni

xxxd

2009. máj. 12. 17:40
 3/15 anonim ***** válasza:

Na kezdjük az eljén ami az embernek és a partnerének beletartozika sexuális életébe az nem perverzio csak a kivülálloknak.(szerintem)Szóval nálam jöhet bármi ami nincs kapcsolatban a megkötözéssel,ütlegeléssel,állatokkal,gyomor tartalommal.

F/24

2009. máj. 12. 17:41
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
A kikötözés engem is nagyon izgat. Meg a bilincs:D Más dolog még nem fordult meg a fejemben :)
2009. máj. 12. 17:49
 5/15 A kérdező kommentje:
Én túlfűtött vagyok, és nagyobb az igényem az átlagnál. Természetesen csak azt teszem, ami nekem és a partneremnek is örömet okoz, de izgat minden is, ami nem megszokott, ami távol áll a prüdségtől.
2009. máj. 12. 17:49
 6/15 anonim ***** válasza:

én lány vok de azért válaszolok....

pisi-kaki, animal, gruppen, és durva szado-mazo kivételével bármi jöhet:D lényeg a változatosság:)

2009. máj. 12. 18:08
 7/15 A kérdező kommentje:
Azért elég sok mindent felsoroltál ami tabu. Most akkor van tabu vagy nincs?
2009. máj. 12. 18:56
 8/15 anonim ***** válasza:

Amit az első válaszoló írt.. na az nagyon beindít :D De inkább a megerőszakolt szerepben lennék (: De persze csak úgy, ha a megerőszakoló a barátom :P

És te kedves kérdező? Veled mi a helyzet? Téged mi izgat fel?

2009. máj. 12. 22:11
 9/15 anonim ***** válasza:

kikötözöm, megerőszakolom aztán lilára verem, aztán felvágom a hasát kiveszem a belét és megerőszakolom...

Persze ez csak vicc volt :D

hát arra izgulok fel amikor 2 leszbi sado-mazozik

17/F

2009. máj. 12. 22:15
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire számít perverziónak, de én pl. ütöm a popsiját a barátomnak miközben dug, hogy még keményebb legyen a szex. :P

Kinyalom a popsinál, mert jobban felizgul arra.

Szeretem, ha kutya póznál a nyakamat fogja/szorongatja (persze nem erősen :D).

2009. máj. 12. 22:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!