Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátommal ha sexelünk nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal ha sexelünk nem érzem hogy élvezné! Elmegy meg minden igz gumi nélkül sokkal gyorsabban de gumival van olyan h 2 óra:S, Néha nyög de azon kívűl semmi! Élvezi egyáltalán? Mondjam meg neki hogy "nyögj már"?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinál máshogy jön. Vanaki hangot add az élvezetének, van aki nem.

Nekem volt olyan bnőm, aki nem nagyon adott hangott vagy jelet annak, hogy jó lett volna neki, de volt olyan is aki egyszer véresre karmolta a hátamat. ez egyén függő.

Figyelj oda rá, a gesztusaira, a mozdulataira, abból is ki lehet venni, hogy jó-e neki, vagy sem.

Krisz

2009. máj. 12. 17:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

ez már a 3. kérdés a nyögésről 2 nap alatt....

lehet lepontozni de ahelyett vissza kéne olvasni

2009. máj. 12. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez a kérdés nem a nyögésről szól, hanem a gumiról. Gumival természetesen kevésbé élvezetes a szex, főleg a fiúnak. Ugyanis a hüvelyváladék, ami síkosítaná a makkot is, az a gumi miatt nem érintkezik vele. Azt tanácsolom, hogy a barátod, mielőtt felveszi a gumit, nyálazza be a makkját bőségesen (vagy nyálazd be neki te). Az remek síkosítónak, az érzés meg majdnem olyan, mint az igazi! :)
2009. máj. 12. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:

elkpzeltem a jelnetet, nagyon vidám perceket szereztél nekem, két perce megfulladok a röhögéstől

elnézést kérek de tényleg

2009. máj. 12. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:

azóta is ezen vidulunk szex közben :DDD

NYÖGJ MÁR!!!

2015. máj. 6. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért látom régen is voltak ostoba kérdések... És válaszok. 3-as Gumi alá benyálazni?? Normális vagy? Pont az a lényeg hogy száraz legyen hogy ne csússzon le. Gondolom azóta már van gyereked, idióta.
2021. okt. 27. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!