Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok ha nem jo a pasitok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ha nem jo a pasitok az agyban, nem tud kielegiteni ti kidobjatok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 17:17
1 2
 1/12 anonim válasza:
67%

Szia!

Én ezért nem dobnám, ez hülyeség. Egyszer úgyis rájön hogy mi a jó a lánynak, és hogy hogy kell jól csinálni:)

De sajnos vannak ilyen emberek akik ezért kidobják a pasijukat...

2009. máj. 12. 17:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én dobtam már,1 hónapon át probáltam rávezetni a dolgokra(oda probáltam vezetni a kezét,mondtam hogy szeretem ha a nyakamat csokolgatják)de,nem vette a lapot.Utána megmondtam konkrétan,hogy mit kéne csinálnia(persze szépen,kedvesen)Erre azt mondta,hogy ő igen is tudja mit kell csinálni és nagyon is jó..hát tévedett.Nekem nem ő volt az első se a második így tudom milyen a jó szerető..Sajnos ha nem lehet javítani rajta akkor a részemről halott a kapcsolat.Jó szex nélkül nincs kapcsolat.

26/L

2009. máj. 12. 17:35
 3/12 anonim ***** válasza:
26%
honnan szeded ezt a hülyeséget? ha tényleg szeretsz valakit, a szex csak egy plusz jó a kapcsolatban, de nem az alapja! ilyenért sosem dobnám ki azt,akit tiszta szívemből szeretek! minden ember képlékeny, ha valamit úgy csinál,ahogy neked nem tetszik, mond el, és mutasd meg neki,hogy csinálja! ennyi a megoldás, nem a kidobás :S
2009. máj. 12. 17:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Sztem sem a szex a lényeg. Lehet egy pasi jó az ágyban, de amúgy meg lehet h egy tahó... Inkább rendes legyen, a többi dolgot meg meg lehet oldani!!!
2009. máj. 12. 17:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem:

Ha nem jó a szex, akkor a lány valamiféle hiányérzetet fog érezni, és előbb-utóbb nem úgy fog már viszonyulni a fiúhoz, mint ahogy eddig, ebből az következik hogy már egyre kevésbé jöttök ki egymással, de ez alig érezhető, és lassan de biztosan a kapcsola rovására fog menni adolog.(persze lehet hogy csak 1x-2x nem tudod kielégíteni, de többször igen)

U.I.:Hiába mondják hogy "Dehogy dobnám ki.. stb.. előbb-utóbb úgyis szakítanátok részben ez miatt is.

Szerintem ez is ugyan olan duma mint a "kinézet nem számít"(a lányok kb50-60%-a mondja ezt, holott pedig őklsem gondolják így, azért csak számít nekik is!)

16/F

Menyus

2009. máj. 12. 18:02
 6/12 anonim ***** válasza:
a jó szex igenis hozzá tartozik. ha nem kapom meg a pasimtől ami kell, akkor meg fogom csalni, mert ami kell az kell. Persze először megpróbálnám rávezetni, megtanítani, de aztán ha nem menne akkor olyan 1-2 hónap és dobnám
2009. máj. 12. 18:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
18:02.. ha azt csak úgy mondjuk,hogy a kinézet nem számít, miért van az, hogy életem párja, akitől gyerekeket akarok, az a pasi, akire a kapcsolatunk előtt azt mondtam,hogy kimondottan csúnya? érdekes módon ahogy megismertem és beleszerettem, "megszépült" a szememben...hülyeségeket beszélsz, de mit várjunk egy gyerektől? azt sem tudod még mi az a szerelem...
2009. máj. 12. 18:13
 8/12 anonim ***** válasza:
18:13-mas!! Én a saját korosztályomra gondotam!!
2009. máj. 12. 18:37
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem vannak emberek, akik jobban összeillenek az ágyban. Lehet, hogy az a pasi, aki velem állatí jó, az előző barátnőjét nem tudta kielégíteni.

Igenis fontos a szex, a kielégítő lepedőakrobatika hiányában egy idő után meghal valami a kapcsolatban.

NEkem egy barátom volt, akivel nem volt jó a szex, és csinálhattam akármit, nem lett jobb. De mivel szerettem, egy évig bírtam mellette. Végül szakítottam, nem konkrétan a szex miatt, de ez is benne volt azért.

2009. máj. 12. 20:14
 10/12 anonim ***** válasza:
18:37: akkor elnézést kérek, a te korosztályodra valóban igaz lehet többségében, amit írtál...csak általánosítottál, ezért hittem azt,hogy mindenkire érted! bocs a félreértésért
2009. máj. 13. 11:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!