Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok attól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok attól, hogy szörnyen haragszok a szüleimre, amiért tönkretették a szexuális életem?

Figyelt kérdés

A problémám a következő. 19 éves vagyok és szűz. Fél éve randiztam életemben először, akkor csókolóztam először, de a srác elég hamar dobott is. Előtte sajnos nem volt lehetőségem sem ismerkedni, mert a szüleim nem engedtek sehova, mindig ellenőriztek. Discorol, bulikról, koncertekről, sötétben hazajárásról szó sem lehetett. Ezt a srácot is egy kiállításon ismertem meg, ahol ott voltak a szüleim is. A randikról is tudniuk kellett, állandóan kérdezgettek, hogyan halad az ügy.

Januárban összejöttem egy másik sráccal, ő totál nem olyan, akit el tudnának fogadni egyáltalán. Nagy nehezen hála az égnek elengedtek vele randizni, de állandóan cukkoltak, hogy felhívnak randi közben, meg legyen eszem, hogy mit csinálok. És amikor a fiúval voltam, állandóan azon járt az eszem, amit a szüleim mondtak.

Szexről otthon nem nagyon volt szó. Nem volt tabu, de állandóan azt hallottam, hogyha össze jövök majd egyszer egy fiúval, akkor húzzam sokáig az agyát, és sokáig ne legyen semmi, meg a szex nem is olyan jó dolog, csak a fiúknak kell annyira. Rajtakaptak önkielégítésen még kiskoromban, akkoris azt hallgattam, hogy ezt nem szabad, meg csúnya dolog.

A sráccal két hónapig találkozgattam. Ő szörnyen kívánt, én is, de dobtam, mert féltem, hogy csak arra kellek neki. Azóta is teper utánam. Én már nagyon szeretném, ha lenne köztünk valami, de akkora gát van bennem, hogy nem igaz. Nem merem megtenni, mert ha a szüleim fülébe jut valahogyan, engem megölnek. Hozzánk természetesen nem jöhet a fiú, ez ki van kötve. A szüleim háza nem lesz átjáróház. A srácnál sem aludhatok, mert a legutolsó vonattal haza kellene jönnöm, különben szintén világháború. A végén még kaját sem kapnék tőlük, ha úgy megharagudnak rám, vagy simán kizárnának. Már a srác is megunja ezt a huzavonát. Én nem is csodálom.

Jogos a dühöm a szüleim iránt? Hozzátenném, hogy van egy bátyám, és 28 évesen még szűz, soha nem fogta még lánynak sem a kezét. Nem gondolom, hogy véletlen lenne, hogy mindketten ilyen szerencsétlenek vagyunk párkapcsolatok terén. Merjek nagyot lépni és kijelenteni, hogy már pedig akkoris a barátomnál fogok aludni? Még úgy sem történne több pettingnél, mert én képtelen lennék rá. Vagy tűrjek és várjam meg, hogy elkerülök főiskolára, és ne is nyúzzam tovább ezt a srácot? Vagy mit tegyek?

Bármi tanácsot elfogadok! Nem tudom mit tegyek. Örlődök. Már szeretném megízlelni a testi szerelmet, mert vannak érzéseim, vágyaim, és szinte testileg fáj, hogy nem elégülhetek ki.

2009. máj. 12. 16:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Teljesen jogos, hogy haragszol a szüleidre, de ne utáld őket ezért. Féltenek, azért csinálják, igaz nagyon rosszul. Anyukámat is ugyanígy kezelték a szülei, erre elment egy fősulira, ami 3 óra vonattal a szülővárosától, és hozzáment apámhoz, aki hosszú hajú rocker volt.:)

PRóbálj meg beszélni velük. Tudom, baromi nehéz, de légy higgadt. HA felkapják a vizet, Te ne tedd ezt, inkább számolj háromig. Ahogy valaki írta előttem: a szülők nevelnek Téged, de Te is őket!

Sok szerencsét!

2009. máj. 12. 20:23
 22/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utálni nem tudnám őket, de úgy érzem, hogy a haragom tényleg jogos. Remélem sikerül megbeszélnem velük ezeket a dolgokat. Hiszen nem kérek sokat, sőt inkább azt kérem, hogy ne csináljanak annyi mindent, mint eddig. Hagyjanak egy kicsit élni. Remélem összejön, mert ha nem, akkor kénytelen leszek úgy elmenni a barátomhoz, hogy abból később balhé lesz. Amit ugyan én szeretnék elkerülni, de lehet, hogy nem tudok. Szurkoljatok nekem!

2009. máj. 12. 20:41
 23/27 anonim ***** válasza:
én mindenképpen szorítok, és írd meg h mi történt:)
2009. máj. 12. 23:21
 24/27 anonim ***** válasza:

Egy kérdés, A szüleid megőrültek? Már bocs nem sértésnek, de hogy lehet ilyet mondani, hogy a szex rosz dolog, nem lehet annyira rossz, ha te és a bátyád is életben vagytok.

Valamilyen szinten jogos a haragod, az egy dolgok, hogy a szülő védi a gyerekét, de azért van egy határ.

Komolyabb tanácsot nem tudok adná, max annyit hogy mond meg a srácnak, hogy mi a helyzet, és várjatok egy kicsit, vagy akár azt is lehet, hogy titokba csináljátok, de akkor vgyázni ne legyen semmi baj, mert akkor 2 légy lő le egy lövésre, ha a gyerek szeret és megmondod neki, hogy ne mondja el senkinek nem fogják a szüleid megtudni. Hát remélem javul a helyzeted:)

2009. máj. 13. 11:32
 25/27 anonim ***** válasza:

Khm... Lehet elavult már a kérdés, de(és most ne haragudj amit mondok) a szüleid HÜLYÉK! 19 éves felnőtt NŐ vagy, ne hogy már ők szabják meg hogy mikor szexelhetsz a barátoddal és mikor nem... Én is utálnám a szüleimet ha ilyenek lennének.

A bátyád esete meg még rosszabb! 28 éves és még nem fogta egy lánynak sem a kezét? Szép nevelés mit mondjak.

Én azt tanácsolom amit előttem is sokan: Ülj le velük beszélgetni, de olyan szépen, kulturáltan.

És ha akkor sem értik meg hogy neked szükséged van a barátodra, a szexre, akkor menj el a fiúhoz egy időre, és meglátod pár nap múlva megbékélnek:).

2009. máj. 13. 17:24
 26/27 anonim válasza:
Bakker 19 éves vagy? Szembesítsd a szüleidet, hogy már betöltöttet a 18 at. A társadalom szemében felnőtt nő vagy, ideje, hogy ők is ezt lássák és ne csak a kislányukat. És ne félj attól, hogy piszkosul összeveszel velük mert úgyis rádöbbennek majd, hogy velük van a baj. Ráadásul te még nem is akarsz többet pettingnél, ebből látszik h amúgy tök normális csaj vagy. Szóval szerintem ugasd le a fejüket, menj el randira a sráccal és a szüleid ha szólnak is egy szót h hol vagy ugasd le őket, hogy felnőtt ember vagy, van magánéleted amibe már rég nincsen beleszólási joguk. Mondd meg nekik mennyire bánt a viselkedésük és hogy érted, miért csinálják, de nagyon túlzásba viszik.
2010. jún. 6. 21:21
 27/27 anonim ***** válasza:
Lécci írd már meg hogy mi történt mert nagyon kíváncsi vagyok rá!!! Ha már ennyien adtunk tanácsot.
2010. jún. 6. 21:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!