Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a párommal a "kutya, ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párommal a "kutya, , pózba csináljuk és lassan akkor alhasi fájdalmam van! Ha gyorsabban ez is jó! Csak ebbe fáj és ha a lábam fel emelve van! Tudok valamit tenni, hogy ne fájón?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

esetleg annyi, hogy talán azért fáj mert rossz pózban van a méhed ilyenkor, próblád homorítani vagy domborítani a hátad, akkor változik a méhed helyzete is... de lehet hogy csak azért van, mert olyan fázisában vagy a menstuációs ciklusodnak, hogy érzékenyebb a méhszájad.

Remélem segíthettem SS! Lex/17/L

2009. máj. 12. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
Talán egy másik póz??
2009. máj. 12. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Talán egy másik póz??<--- Úr isten! Igen, a kérdezőnek ez biztosan nem jutott eszébe! Ismét egy hasznos infó!

Nekem is volt ilyen, és nálam az volt a baj, hogy nem voltam normálisan felizgulva és benedvesedve. Próbáljátok meg síkosítóval. Ha ez után is fáj menj el nőgyógyászhoz, nehogy valami gyulladásod legyen! Sok szerencsét!

2009. máj. 12. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nem szeretem a kutya pózt, mert nekem mindig fáj, akármilyen szögben csináljuk. Nagyon mély úgy a behatolás, és nagyon össze is szűkül a hüvelyem. Persze azért néha csináljuk,mert a barátom nagyon szereti :) De a misszionáriust vagy a lovaglót jobban szeretem :)

2009. máj. 12. 16:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Másik póz?na ne mond.....szoktuk más,hogy is ,hogy nekem is jó legyen de a párom így is szereti és szeretnék neki mindent meg adni csak ezért kérdeztem ,hogy tudok e valamit tenni ellene!
2009. máj. 12. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!