Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 3éve vagyok a barátnőmmel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3éve vagyok a barátnőmmel, hamar elmegyek, gumit használunk, pár hónapja használunk olyat ami érzéstelenítőt tartalmaz, sokkal tovább bírom, de páromnak 3 év alatt nem sikerült elmennie belülről csak a csikló ingerlésével sikerül, aki tud segítene?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 15:05
 1/8 anonim válasza:
100%

Nem tudom hány éves vagy de ez a természetes:)

Ha elötte nem pettingeltek elég hamar elmész, és a barátnőd biztos hogy nem fog tudni elmenni, hiszen kevés inger éri.

Minden nő ilyen, foglalkozni kell elötte vele hogy anélkül is orgazmusa legyen hogy Te a csiklóját ingerled.

Aki nem így van vele az bizony szinlelheti az orgazmust.

Nem kell kétségbe esned, légy büszke hogy a Te barátnőd tuti hogy nem színlel, mert ilyenekre is figyelsz.

Amugy más testrészen is vannak ilyen ingerelhető részek: pl. mell, comb belső része,akár a csók stb.

Kicsit hosszabb előjátékot javaslok és kérdezd meg tőle is, ha 3 éve együtt vagytok ez már nem hiszem hogy kellemetlen kérdés lenne.

Szia.

2009. máj. 12. 15:18
 2/8 anonim ***** válasza:
mi van? az a normális ha nem élvezel el belülről????
2009. máj. 12. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én mint nő, tudom hogy igen nagy részben befolyásolja hgoy van egy vaginális orgazmusom, az hogy én mennyire figyelek oda a páromra. A lényeg hogy próbáljatok ki új pózokat, pl: elkezditek misszionáriusban, és a barátnőd feljebb emeli a csípőjét olyan magasra, hogy ha térdelsz, akkor pont a hüvelye legyen a péniszeddel egymagasságban. Ekkor ha beteszed neki, nem kell teljesen (és ő kicsit hátrahajlik, vagy a háta az ágyon van) érezni fog egy pontot, ahol olyan (először csak persze) mintha pisilnie kéne. Ez a G-pont. Ha ezt ingereled, akkor valószínű hogy vaginális orgazmust is el tudtok érni, de ehhez ő is kell, és lehet hogy sokkal tovább fog tartani mint a klitorális (csiklói), de sokkal élvezetesebb is. (legalábbis szerintem:))

SS!

Lex/17/L

2009. máj. 12. 15:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Az hogy nem ment el nem baj. Függ attól is hány éves. Ha pl még csak 17 körül akkor nem csoda mert tudtommal ahhoz a nőknél sok idő kell hogy kialakuljon. És attól nem nagyon függ azért hogy milyen hamar mész el mert 20 perc nem hamar de annyi alatt is el kéne mennie. Kialakul.
2009. máj. 12. 16:30
 5/8 A kérdező kommentje:
24 vagyok és a barátnőm is annyi, egyszerűen nem tud elmenni vaginálissan, próbáltuk már több pozban is de nem megy.
2009. máj. 12. 21:44
 6/8 A kérdező kommentje:
7-8 perc alatt elmegyek,hiába az előjáték. el vagyok már keseredve, de nagyon
2009. máj. 12. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor én mit szóljak? Nekem lepuhul közben és nem tudom miért most írtam ki kérdést rá szóval aki olvassa az ott válaszoljon! És az orvos se mondott rá semmit. 3500 ft a semmiért.
2009. máj. 14. 21:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem csak lovagló pózban sikerül a hüvelyi orgazmust elérni, de azt sem az első sexuális élményeknél.

Amúgy meg aki azt írta, hogy ha valakit nem izgatnak hosszan az aktus előtt, az csak megjátsza a hüvelyi orgazmust az NAGYON BUTA! Én nekem anélkül is ment.

2009. máj. 15. 00:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!