Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha csak csiklói...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha csak csiklói orgazmusom volt? Ugye a pasim a hibás?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 12:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem, ez kettőn áll!!! Te is legalább annyira az vagy!
2009. máj. 12. 12:56
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a pasi a hibás, minden éremnek két oldala van! Tudod te, hány nőnek nincs hüvelyi orgazmusa? Aztán aki elég bátor, az megbeszéli a pasijával, hogy ettől kicsit többet szeretne. Ha a pasi nem hajlandó ennek érdekében tenni valamit, na én akkor moondanám rá, hogy ő a hibás.

Beszéljétek meg kultúráltan, addig ne csak őt hibáztasd!

2009. máj. 12. 12:57
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
hogy érted, hogy hibás? ez miért baj?
2009. máj. 12. 13:00
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy hibás?

Jól nézünk ki, ha a szeretkezés arról szól, hogy ki a hibás.

Sok nő egyáltalán nem képes a hüvelyi orgazmusra. Sokan csak ők maguk jönnek rá hogyan tudják elérni.

Ezek nem ilyen egyszerű dolgok, hogy "hibás"

2009. máj. 12. 13:01
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ezért Te vagy a hibás. Csodálom, hogy még veled van. Mi az, hogy ugye a pasim a hibás? Talán nem kéne tizenévesen, éretlen fejjel kamatyolni és akkor nem lesz megpecsételve a szexuális életed.
2009. máj. 12. 13:04
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
"Csak"? Nem volt jó, vagy mi? Nem értem... A csiklónál sokkal intenzívebb az érzés, mert több benne az idegvégződés, mint a hüvelyben. Most az a baj, hogy orgazmusod volt?
2009. máj. 12. 13:15
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
sajnálom a barátod.... inkább örülnél hogy volt orgazmusod. Sok nőnek soha az életében nem lesz másmilyen csak csiklói, mert egyszerűen nem mindenki képes rá.
2009. máj. 12. 13:19
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért elég kevés információ...

Szerintem mindenki a maga orgazmusának a kovácsa. Én senkitől sem várom el, hogy kielégítsen, max azt, hogy a kielégülésemhez legyen a partnerem (értsd: álljon keményen a zászló, amíg sikerül).

Sajnálom a barátodat...

2009. máj. 12. 13:23
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj hüvelytornát, könnyebb lesz a hüvelyi orgazmus is! Ez Tőled függ nagyban!
2009. máj. 12. 13:29
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "hibás" kifejezés elég hibás!! Ő az első? Vagy más férfinál sem sikerült? Én 8 éve vagyok a párommal, az előző kapcsolatomban soha nem volt hüvelyi orgazmusom és ezt el is mondtam a jelenlegi páromnak. De nem úgy állítottam be, hogy az ex hibás, hanem, hogy én ilyen vagyok, ilyen a kütyüm, hogy nem megy és ne keseredjen el, ne hibáztassa magát ha vele sem megy. Nehezen szokta meg, de ez van, ilyen vagyok, nem ő a hibás. Mindent megtett. 8 év alatt... két kezemen össze tudnám számolni, hány hüvelyi orgazmusom volt, de soha nem hibáztattam őt ezért!!!

Lehet, hogy még nem hangolódtatok kellőképpen egymásra, vagy egyszerűen a te kütyüd is ilyen. előfordul.

2009. máj. 12. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!