Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti tényleg szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti tényleg szeretitek lenyelni a pasik spermáját? Vagy csak vagányságból csináljátok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 09:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%

vagányságból:'D????

nem szeretjük...te szereted egy másik pasi sprmáját??:D

2009. máj. 12. 09:40
 2/20 anonim ***** válasza:
70%
Én nem,főleg nem vagényságból!
2009. máj. 12. 09:50
 3/20 A kérdező kommentje:
de hát jót tesz a hangszalagoknak és tápláló is meg vitaminban gazdag
2009. máj. 12. 09:59
 4/20 anonim ***** válasza:
79%

Nem szeretem lenyelni! Sot nem is engedem, hogy bele engedje a szamba, de a parom sem erolteti. Egyszer csinaltuk ugy, nekem nem jott be!

Vaganysagbol meg foleg nem tennem!

32\l

2009. máj. 12. 09:59
 5/20 anonim válasza:
76%

Nem szeretem.

Nem hiszem, hogy ettől lennék vagány, úgyhogy nem is teszem.

És ezt a jót tesz meg vitaminos blablát is feletsd el, mert nem igaz!

2009. máj. 12. 10:05
 6/20 anonim ***** válasza:
84%
Én lenyelem, de nem vagányságból, nekem is és a páromnak is jó érzés, ha így fejezzük be az együttlétet. Jó tudni, hogy ez neki jólesik és nekem is jó. Az íze sem rossz, csak oda kell figyelni a táplálkozásra. Miután lenyelem a párom mindig megcsókol és mindez így szép és jó.
2009. máj. 12. 10:12
 7/20 anonim válasza:
65%
Hát én sem szeretem..de ha kérdező aszt mondja vitaminokat tartalmaz akkor nyelje csak ő le...:)))):)
2009. máj. 12. 10:15
 8/20 anonim ***** válasza:
88%

Én is lenyelem mert a másik felemnek jól esik... Ízre? szerintem teljesen közömbös, egyáltalán nem zavar az íze különben nem nyelném le :D

Nincs ezzel semmi baj:)

És mint látod nők körében teljesen megoszlik a válasz, és ne aggódj sztem ha egy olyan lánnyal kerülsz össze aki nem szereti, fogja tudatni veled :D

2009. máj. 12. 10:15
 9/20 anonim ***** válasza:
72%
Én szeretem lenyelni, és a párom is szereti (mármint azt, ha én nyelem le :D) de utána nem hajlandó megcsókolni :D
2009. máj. 12. 10:22
 10/20 anonim ***** válasza:
72%
én lenyelem, de nem azért h vagány legyek, hanem mert így a legegyszerűbb, ha már odakerült:D de utána nem smárolok a barátommal:D az átköpködős az meg valami undorító fúj... xD
2009. máj. 12. 10:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!