Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátom sex közbe gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom sex közbe gyakran csinál olyanokat hogy lovagolok és megállít. Vagy egyszerűen ő "leáll" nem dolgozik tovább! Nem értem. Ilyenkor én kezdek megint lovagolni rajta! Elfáradna?

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 15:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet h nagyon élvezi és azért áll meg h tovább bírja?!
2009. máj. 11. 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet azért, mert különben elmenne.
2009. máj. 11. 15:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Lehet csak egyszerűen elmenne és ezért hagyja abba.

Ilyenkor ne mozogj rajta tovább, mert a barátod gondolom szeretne "lecsillapodni" hogy tovább bírja a szexet :)

Zeusz 19/F

2009. máj. 11. 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki ez azt jelenti nem önző, nem akar olyan gyorsan végezni és lovagolásban inkább te fáradhatsz el, ő nem annyira.
2009. máj. 11. 15:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Kösziii a válaszokat
2009. máj. 11. 15:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is megszoktam állni, hogy tovább bírjam. Ilyenkor egy pár perces csók, és lehet " ügetni" tovább.
2009. máj. 11. 16:48
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Ne haragudj de elég baj, ha ezt nem Vele beszéled meg.
2009. máj. 11. 17:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ostobaság, egyltalán nem baj.... Szerintem ezerszer jobb, mintha gyorstüzelő lenne, nem? Örülj neki, hogy nála nem úgy működik a dolog, hogy elmegy, amikor ott tart, és kész, hanem gondol rád, és késlelteti.
2009. máj. 11. 18:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
én is probálom késletetni , kissebbb nagyobbb sikerel !! adni is jó meg kapni is !!
2009. máj. 11. 21:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

EZ egyáltalán nem baj. Örülj neki, hogy a párod ilyen figyelmes veled, sztem azt akkarja,hogy te is minnél tovább élvezd a szexet és hogy így menjél majd el. Azért csinálja, hogy tovább bírjad, ilyenkor nem szabad "visszaülni" rá, mert akkor pik pak elmegy majd. Azért van ez, hogy egy kicsit távolodjon a "mindjárt elmegyek" álapottól és így tovább bírja. A te és az ő örömére egyaránt, de ez leginkább a te érdekedet szolgálja.

Remélem segíthettem.

2009. máj. 13. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!