Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Betépve szexelni? Tapasztalatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betépve szexelni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Aki próbálta már, CSAK attól kérdezem, hogy hogy élte meg, jónak-rossznak, lány vagy fiú, mindketten bevoltak-e, sokadik betépés volt? Amit csak megakartok róla osztani, jöhet, mert érdekel! :)
2009. máj. 11. 14:59
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
jo mer bizsergös nagyonde én szomjas vtam meg álmos
2009. máj. 11. 15:02
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

igen mindketten,és sokadik volt.

csak ajánlani tudom, kivéve akkor ha ez lenne az első betépésed, úgy ne csinálj ilyet. ha már szívogatsz egy ideje, és megszoktad az érzést, és természetesek a hatások, akkor vágjatok bele.

nagyon kellemes, és élvezetes, mert ilyen állapotban az ember érzékei kiélesednek, jobban érzi az érintést, a simogatást, mindenféle külső hatásra érzékenyebb.

2009. máj. 11. 15:25
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

tényleg felemelő, de én nem csinálnék belőle rendszert. egyszer kipróbáltuk, soha többet. ja, és mindketten be voltunk nyesve.

17/F

2009. máj. 11. 15:47
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

tényleg nagyoon jóó. párszor már csináltuk úgy. jóval érzékenyebb az ember teste minden érintésre.különleges :) persze ettől még nem betépve is nagyon jó :)

18/L

2009. máj. 11. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
en es a baratom jol bevoltunk egyszer tepve(nem ez volt az elso)nagyon jo volt a sex,olyan "mocskos"szavakat mondtunk egymasnak es ettol meg elvezetesebb volt a sex mert felizgultunk megjobban
2009. máj. 11. 16:21
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Hát, nekem nem igazán jött be. (lány) MAga a tépés sem, lehet azért. Többször csináltuk, de én olyankor minden másra tudok figyelni, csak a szexre nem.
2009. máj. 11. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
melyik paraszt pontozza le a válaszokat? hadd gratuláljak =/
2009. máj. 11. 22:33
 8/9 A kérdező kommentje:
egy kicsit gáz, hogy van egy téma és akinek nem tetszik az jön és úgy lepontoz, hogy ajjaja... nem szabad velük foglalkozni... csak maguk szegénységi bizonyítványa:) és köszönöm a válaszokat!: )
2009. máj. 11. 22:44
 9/9 anonim válasza:
38%
Mind a Sátán fattyai vagytok és az ő poklának tüzében fogtok égni, mialatt egy tüskés análvibrátorral faragja a beleteket!
2010. jan. 29. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!