Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A helyzet az, hogy van egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyzet az, hogy van egy csávó akivel 1 évig együtt voltunk, de nem jártunk csak szexeltünk. Hogy állnátok hozzá az alábbihoz?

Figyelt kérdés
Se szó se beszéd vége lett (én szerelmes voltam belé - ő, nem tudom, szeretett az biztos, de hogy szerelem volt-e...) volt közben egy féléves kapcsolata, mialatt engem elmondott mindennek letagadta, hogy velem volt, nem is köszönt. Pár napja írt, hogy találkozzunk, találkoztunk, próbálkozott evvel-avval, nem hagytam neki semmit, de jól esett volna... Mit csináljak, ha megint hív??? (most meg közben kialakulófélben van talán egy kapcsolat, de őt meg nagyon szerettem, első volt meg minden...):(:(:(:( L/18
2009. máj. 10. 23:35
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

A srác úgy könyvelt el, mint akivel csak úgy lehet dugni, ha kedve szottyan rá. Valószínűleg most sem akar mást.

Ha most van kialakulóban új, akkor legalább már az új fiúnak ne azt mutasd, hogy téged könnyű megkapni, és hogy úgy lehet veled szexelni, hogy közben nem is kell, hogy felvállaljon.

2009. máj. 10. 23:49
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
látod, ez.ért nemjók a csak szex kapcsolatok. nemleszel semmi más a pasi szemében, csak egy "lealacsonyodott" dugható nő. főleg ha szerelmes is vagy belé, és ő ezt tudja is. kihazsnált, ennyi.
2009. júl. 14. 02:00
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Totál egyetértek a második iroval szerintem se jok igy ezek a szexkapcsk az egyik fél mindig többre vágyik és csalodására dugáson kivül nem kap semmit
2009. júl. 14. 04:08
 4/4 anonim ***** válasza:
87%
Önmagában nincs probléma egy barátság+szex kapcsolattal. Még a csak szex kapcsolattal sincs. Szexpartnered viszont egy gennyes kis alak, mert másik kapcsolata közben is lefeküdt veled, és neked meg nem köszönt. (Hogy te emellett szerelmes vagy bele - ízlések és pofonok...) Ha most egy kialakulóban lévő kapcsolatod van, akkor ha majd "kialakul", és mégis eljársz a régi szexpartneredhez, akkor az ő szintjére kerülsz, amit nyilván nem akarsz. A (nem túl bonyolult) megoldás tehát az, hogy ha van kapcsolatod, akkor nem fekszel le mással, és kész.
2009. júl. 14. 06:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!