Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti egy héten kb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti egy héten kb hányszor szoktatok masztizni és milyen helyen (hogyan)?

Figyelt kérdés

2009. máj. 10. 22:25
1 2 3 4 5
 41/49 Nadiene ***** válasza:

Napi 1, de van, hogy kettő. Lefekvés után, elalvás előtt, de van, hogy reggel is. Az ágyikómban.

21L

2014. jún. 12. 07:15
 42/49 anonim válasza:

Minden nap kétszer.:) Reggel-este.

15/L

2014. jún. 12. 09:07
 43/49 anonim ***** válasza:

naponta de van amikor naponta 2x, fürdőszobában zuhanyrózsával, szobában, egyszer volt konyhában, de olyan is volt már hogy udvaron

általában 1-2 ujjal de van amikor 3 ujjal :D

20/L

2014. jún. 21. 12:14
 44/49 anonim ***** válasza:
44%

szinte egyfolytaban kivanom:3

de az megoldhatatlan lenne, szoval naponta 4-5x, de olyan is van h egyszer sem:)

agyban, erkelyen, gep elott, mobilozas kozben, mosdoban, udvaron, napozas kozben, garazsban, olvasas kozben...blabla, ahol epp kivanom:)

2 ujjal altalaban, mert egy keves, 3 picit sok, ketto pont jo:)

zuhirozsaval es fesuvel is :$

2014. júl. 1. 11:34
 45/49 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valakinek van barátja, de nem élnek együtt, tehát nem tudnak akkor és annyiszor szexelni amikor akarnak, akkor nem baj ha csinálják külön-külön is :)
2014. júl. 8. 10:43
 46/49 anonim ***** válasza:
Valtozo, attol is fugg, mennyire kivanom egyaltalan a dolgokat, van-e epp parom, ilyesmik..ha nincs, akkor majdnem mindennap, vagy akar naponta tobbszor, valtozatos pozokban, akar valamilyen segedeszkozzel is. 22L
2014. júl. 8. 15:00
 47/49 anonim ***** válasza:
soha nem értettem, h miért maszturbálnak a lányok :( én itt vagyok egyedül, magányosan és nincs senkim :'(
2014. júl. 21. 22:20
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

Hát igazából változó, volt olyan hogy kb fél évig semmi.. Viszont van olyan, hogy naponta többször is.

Imádom a zuhanyrózsás dolgokat, maszorizó gépes dolgokat. imádom a csiklómat izgatni s közben másik kezemmel ujjazom maga, van, hogy csak csikló izgatás, van h úgy ujjazom magam h érjem a csiklómat, van h ujjazom magam, s néha izgatom a csiklómat. Van hogy használok valami "farok formájú dolgot"

Jah igen a pasijaim mellett is szoktam, előfordul, hogy készülök a pasimhoz, és ettől úgy beizgulok h még előtte is magamhoz nyulok!

Volt, hogy pasim mellett nyúltam magamhoz , mert éppen nem volt kedvem szexhez,d e felébredtem, s megkívántam az orgazmust ( ez már régen volt és csak egyszer)

Van, hogy felhívom a pasimat telefon szexelünk, de van hogy csak felhívom nem mondom neki s egyszer csak hallja h orgazmusom van..

A pasijaim tudják, hogy magamhoz nyúlok, a haverjai is, nyíltan beszélek róla.. nem téma.. minden lány csinálja általában. Nekem az összes bnőm, azt is megbeszéljük ki, hogy élvez nagyokat, vagy a pasijával hogy szereti a szexet, a nyalást stb.

2014. aug. 7. 20:55
 49/49 Kistál_és_a_bor ***** válasza:
„ :)
2021. szept. 11. 07:43
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!