Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti lenyelitek? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti lenyelitek? Vagy mit csináltok a "termékkel"? Fiuk ti elvárjátok a nyelést vagy nem?

Figyelt kérdés
2009. máj. 10. 21:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Elvárni olyan alapon várom el h én is megcsinálok a bnőmnek bármit ami jól esik neki, mert az a célom h élvezze az együttlétet velem. Így elvárom h ő is megcsinálja azt, ami nekem esik jól. Kölcsönös dolgok ezek... Ha nem csinálja hát nem csinálja, -pont... és ezek után majd én is visszaveszek 1-2 dologból :) De egyébként bnőm lenyeli! És nekem attól jó egy nő az ágyba ha nyitott mindenre (de ne mindenkinek)

20/F

2009. máj. 11. 20:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Asperma izn lehet változtatni gyerekek... a pasik egyenek ananászt. ennyi
2009. dec. 5. 21:17
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
Ha egy pasi a számba élvezne, cserébe belepisilnék az ő szájába. Ha le kéne nyelnem, ő is nyelje le a hugyomat. Gondolom elég világos és érthető a felállás.Valamit valamiért!
2010. jan. 10. 22:23
 14/15 Morals ***** válasza:

lol az a vicc, hogy ez sokaknak nem büntetés lol

:D

2010. szept. 20. 17:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Jobban szeretem az olyan lányt, aki lenyeli. Mert az odaadó és hűséges. F 24
2019. febr. 14. 23:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!