Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, forduljak orvoshoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, forduljak orvoshoz? Nem sokáig birom az aktus alatt. 22 éves srác vagyok!

Figyelt kérdés
Az a helyzet többször volt már szexuális kapcsom több lányal is de viszont nem sokáig birom van olyan alkalom,hogy max 15-20 másodperc! De volt már olyan is,hogy 20-30 perc! de az elöbbi az gyakoribb! Forduljak sexologushoz?
2009. máj. 10. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
nem gáz ha nem bírod túlsokáig, amennyiben utána is működik a dolog... van h barátom is csak egy-két percig bírja de utána ugyanúgy áll tovább és nem is kell abbahagyni:) am sztem próbáld azt h előtte már elmész, mondjuk orál közbe, és akkor valszeg a kövi előtt tovább fogod bírni.
2009. máj. 10. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem gáz. Egyébként is teljesen egyéni a lányok között is, kinek mennyi idő kell. Szakemberhez szerintem csak akkor kell fordulni,ha tartósan együtt vagy valakivel és nagyon nem ok. Fektess mindenképp nagyobb hangsúlyt a hosszú és kielégítő előjátékra. De szerintem tök normális a "teljesítményed"!:-)(Én 35 éves nő vagyok)
2009. máj. 10. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Szexológus és nem sexológus.

Verd ki előtte és akkor másodszorra tovább fogod bírni.

2009. máj. 10. 20:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy használj Durex Performa gumit, ettől tovább fogod bírni!:) De sztem, nem tom mit aggotsz,mert a 10-15 perc az jó! Nálunk 20 perc volt a max ezzel a gumival,ugy h kb 5 percig szokta bírni....szal..
2009. máj. 10. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:

1-2 órával előbb kiverni esetleg nem rossz ötlet.

Vagy aktus közben gondolj Lendvai Ildikóra.

2009. máj. 10. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hányni akar szex közben csak tovább bírni :D
2009. máj. 10. 22:16
 7/8 A kérdező kommentje:
21:35 ös koment küldöjének irom az nem 15-20 perc
2009. máj. 10. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:
van ugy hogy en is rogton elmegyek de allva marad igy a parom nem zavarje sot bejon neki tetszik neki a sperma
2012. jan. 9. 09:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!