Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a baj velem? Az a problémám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Az a problémám, hogy nem kívánom a szexet, és kielégíteni sem szoktam magam, (mert azt sem igényli a testem) a barátom pedig elég nehezen bírja (már majdnem 3 éve jó párkapcsolatban élek), sokat veszekedünk emiatt.

Figyelt kérdés
Az együttlétek száma is igen csekély...nem tudom mi lehet a baj, fogamzásgátlót nem szedek, viszont a "kezdet" nagyon fáj, de amikor nem volt fájdalmas akkor sem kívántam a szexet szóval végképp nem tudom mi lehet az oka ennek...
2009. máj. 10. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
sztem lehet pszichológussal kéne beszélned erről v nőgyógyásszal v nemtom... én bárhol, bármikor magamrarángtnám a pasimat, szóval nem igazán értelek... a barátod viszont egy angyali gyerek lehet h ezt 3 éve el tudja viselni....
2009. máj. 10. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

KEdves Kérdező!

Ennek lelki okai vannak. Valószínűleg sok komponense van ennek a problémának, még akkor is, ha a nemi vágy nagyon egyéni mértékben változik emberek és emberek között. Valószínűleg a neveltetésed is nemiség-ellenes volt (nem feltétlenül szándékosan, s nem feltétlenül emlékszel erre, a tudatalattidban lehet a gát), s az is gátolhat, hogy az első alkalom kellemetlen emlék. Azt javaslom, együtt (!!) keressetek fel szexológust!

üdv: dr. Szalai Krisztián

2009. máj. 10. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen mint te meg én !! Mellettem a barátnöm akkarna éjjel nappal szexelni ! de én nem kivánom , pedig jó teste van fiatal szexi de nem izgat tulságossan !! Megértem a helyzetedet !!
2009. máj. 10. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt tényleg szakértővel kell megbeszélni.

Az is lehet, hogy aszexuális vagy, ami nem feltétlenül betegség következménye. Az említett fájdalom azonban nem erre utal.

2009. máj. 10. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyilván azért fáj,mert keveset vagytok együtt!
2009. máj. 11. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!