Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gátlásosság legyőzése? !

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gátlásosság legyőzése? !

Figyelt kérdés

Én elég gátlásos vagyok, így orálisan nem is merem kielégíteni a párom, pedig mindig szeretném, de nem tudom rávenni a tettre magam. Pedig nagyon szeretem őt és szeretnék neki igazi örömet okozni!

Meg a másik, hogy szerintetek milyen dolgokkal lehet a pasik érdeklődését fenntartani? ( 7 hónapja vagyunk együtt Ő nekem az első és 6 hónapja élünk nemi életet)

2009. máj. 10. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
A pasim szerint undoritó a szoptatás! és máshogy is lehet kellemes perceket okozni neki.Nem csak szopással! Egy kis játékosság,pózok...
2009. máj. 10. 15:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Kis játékosság és apózok megvannak.. csak tudod a félelem...és az hogy tudom ő mennyire vágyik rá.
2009. máj. 10. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, eleinte én is így voltam, nem szívesen csináltam neki, aztán ahogy egyre közelebb kerültünk egymáshoz, egyre szívesebben csináltam, mára már el se tudom képzelni, hogy ne elégítsem ki orálisan, szinte én már jobban akarom mint ő, mert tudom, hogy mennyire élvezi:)

De ha nagyon nem fűlik hozzá a fogad, akkor ne csináld, ezer millió módja van még annak, hogy örömet okozzatok egymásnak, és ha igazán szeret, akkor ezt megérti.

2009. máj. 10. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok.Ha te nem akarod NEEE!! nézz ide be:www.noiportal.hu

Itt vannak szex tippek:)

2009. máj. 10. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:

szia!

Ez az orális dolog csakis a szereteten alapul(hat)na. Az már megvan. Mondjuk , a pasid is segíthetne picit. vannak olyan megnyilvánulok, vagy mozdulatok, amikkel "irányíthatna" Azért ne ess át a túlsó oldalra, remélem ő is szeretne így neked örömöket okozni :) a másik dolgot remélem nem a szexre kérdezed. Az a baj, hogy a pasit jó szex-szel lehet "megtartani" egy elég buta dolog. Egyébként rajta sokkal több dolog múlik, hogy tud-e "teljesíteni", tehát ez nem csak egy nő "feladata" úgymond!:)

2009. máj. 10. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik a kérdező hölgy szeretné orálisan csinálni, csak nem meri.

Azt szeretnéd tudni mit szólna hozzá a barátod? Szerintem örülne neki de az megoldás ha megkérdezed, mondjuk így: szeretnéd, hogy a számmal kényeztesselek?

Csak egyenesen, mellesleg egy ilyen női kérdése kevés pasi mond nemet. :)

2009. máj. 10. 16:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha csak a gátlások jelentenek problémát, és nem az undor áll az utadba, akkor lehet megoldás. Nem kell egyből a tárgyra térned, kicsit szokni a helyzetet, hogy más részed kerül a párod büszkeségének közvetlen közelébe, mint amit megszoktál. Tehát ha valóban szeretnéd ezt az egészet, el lehet játszadozni a hasán, a combja belső felén a nyelveddel, és természetesen fontos, hogy te is izgalmi állapotban légy. A "szokatás" napokig, hetekig eltarthat, de ha rendszeresen visszatérsz az altest környékére, be fog indulni benned az a vágy, aminek birtokában már nem fogod kényszerhelyzetnek érezni az előtted álló kihívást. :) Ha viszont egyáltalán nem kívánod a párodat ilyen értelemben, akkor nem szabad erőltetni. Többet árt, mint amennyire jó lenne a kedvesednek.
2009. máj. 11. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!