Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van esélyem 16 évesen egy 45...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem 16 évesen egy 45 éves szexi nővel szexelni?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és van a szomszédba egy 45 éves nő akivel nagyon jóban vagyok meg az egész családdal mert a két gyerekével sokat lógok együtt szinte minden nap találkozunk! Na és az anyuka 45 éves és nagyon dögös, de annyira hogy amikor csak meglátom szinte kapaszkodni kell valamibe hogy nehogy ráugorjak!!! Na és hogy bármit megtennék hogy 1-szer lekeküdhessek vele!! amúgy egy fél évvel ezelőtt félrekúrt mert a férjével már több éve nem szexelnek meg már 3 éve külön szobában is alszanak, és állítólag nagyon kivan éhezve!! Amúgy szoktam vele beszélgetni és tényleg jóban vagyunk, és néha úgyérzem mintha ő is szeretné, de azért nem merek kockáztatni mert ha mégsem akkor nagyon beégek!!! Na és lehetőség lenne rá sok mert nálunk is meg nála is lehetne sokszor, mert sokszor nincs neki otthon senki! Na és eben szeretnék segítséget kérni tőletek hogy szerintetek van-e esélyem, meg hogy aki esetleg már járt így akkor az hogycsinálta!!
2009. máj. 10. 12:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemtom, szerintem kicsit idős hozzád. :(
2009. máj. 10. 12:55
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Haha..16 évesen ne ilyeneken törd a fejed :)
2009. máj. 10. 12:57
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
ez beteges... anyakomplexusod van? 29 évvel idősebb nálad... majdnemhogy még anyádnak is öreg... de te tudod. az biztos, ha ilyet megtennétek és kiderülne, annak súlyos következményei lennének. szerintem inkább keresgélj a korodbeliek között!
2009. máj. 10. 12:57
 4/21 anonim ***** válasza:
91%
tiszta amerikai pite :DDD bár fogalmam sincs hogy csinálnd :( ha neked ez teccik hát rajta. bár az anyád lehetne de mind1. azért sok sikert :DD
2009. máj. 10. 12:58
 5/21 anonim válasza:
100%
szerintem is. és amúgy nem tom h jöhetnél rá h akarja e, még nem találkoztam hasonlóval. mert az ilyenekre vagy rámásznak sztem (mármint a csaj rád) v meg hagyja a fenébe. sztem elég bizarr egy 16f-45csaj összeállítás. főleg h a gyerekeivel szoktál lógni. "hé cső! megdugtam anyádat".
2009. máj. 10. 13:00
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát vagy 10 percig röhögtem ezen a sztoryn! Van egy drága ismerősöm,neki mondjuk alkohol befolyásolása után jutott oda,hogy lefeküdjön egy 40 éves nővel,mondjuk ő éppenséggel 18 volt!
2009. máj. 10. 13:03
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el!!!

Ha nem jön össze a dolog, akkor az a legkevesebb, hogy nagyon beégsz! Ennél sokkal rosszabb lenne a helyzet és nem csak neked.

2009. máj. 10. 13:03
 8/21 anonim válasza:
40%
OMG!Ugye tudod, ha még is sikerülne,és kiderül akkor Neked lehet h égés, de neki meg cella.Kiskorúak megrontásáról hallottál???
2009. máj. 10. 13:43
 9/21 anonim ***** válasza:
Erről a Született feleségek jut eszembe :D
2009. máj. 10. 13:47
 10/21 A kérdező kommentje:

de csak dugnánk azt csáá!!:D mért ti is jártatok máár így hogy megdugnátok egy idősebb nőt!!! Amúgy nem néz ki annyinak 35-38-nak néz ki!!:) Amúgy senki nem tudná meg!:D

Na mind1 akkor csak mégis jónő!!

2009. máj. 10. 14:02
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!