Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik ti hogyan győzitek azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti hogyan győzitek azt le hogy ne kívánjátok a barátnőtőket folyamatosan?

Figyelt kérdés
Például amikor feküdtök egymás mellett hogyan tartjátok vissza magatokba hogyha tudod h nem akar a barátnőtök szexelni? Nyugodtan vagytok és várjátok mikor ő lép vagy kezdeményez? Vagy egyszerűen megbeszéltiek hogy most ne? Fiúktól és lányoktól is várom a választ!
2009. máj. 10. 12:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
A nő sosem kezdeményez. Egyrészt mert a nők ehhez szemérmesek, másrészt a kezdeményezés a férfi dolga. Egyébként meg a teljes passzivitás és a szex között jó nagy az átmenet. A fiú dolga, hogy erre rávezesse a lányt (és ha kell, saját magát), szépen, lassan, ahogy mindkettőjüknek jó.
2009. máj. 10. 12:46
 2/14 anonim ***** válasza:
84%

Hát figyelj! a barátom elég nehezen tudja féken tartani magát,és tudom hogy szeretne velem szexelni.De ha egyszer nekem nincs kedvem nem erőlteti.Meg az nem megy hogy előre megbeszéljük mikor csináljuk,a vágy magától jön.^^Öleld magadhoz légy vele kedves.Masszirozd meg,ez a legjobb:) és hidd el befog indulni,kényesztesd.

Sok sikert.És ha sikerül kellemes perceket:)

2009. máj. 10. 12:46
 3/14 anonim ***** válasza:

Sehogy :D Olyan még nem volt hálisten, hogy ne kívántuk volna mindketten.

A helyedben megkérdezném, hogy miért nem, hátha valami olyan ok van, amin legközelebb te tudsz változtatni...

2009. máj. 10. 12:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egyet azzal, hogy a kezdeményezés a férfi dolga. Szerintem annak a dolga, akire éppen rájön. :) Ha pedig a másik nem akarja, akkor is el lehet bolondkodni egy sort. Lényeg, hogy ne legyen kényszer egyiknek sem.
2009. máj. 10. 12:51
 5/14 A kérdező kommentje:
már volt masszirozás puszilgatás nyaknyalogatás és mégse indult be tőle:s mondjuk volt egykis hüvelyfolyása és mondta h ezért nem szeretné de én iszonyatosan kívonom még akkor is:(
2009. máj. 10. 12:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor a lány buta.Én már letepertelek volna basszus XD nem tudom akkor.Nem akarlak megbántani de lehet hogy már nem szeret.

Pedig én mindig beindulok a masszástól és a puszikáktól...

2009. máj. 10. 13:06
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem az az egészséges ha mind két fél kívánja a másikat és mindig!Ha nem is mindig a szexen jár az eszünk,vagy legalábbis nem csináljuk,akkor is kívánom a páromat mert szeretem,ez már csak ilyen dolog!
2009. máj. 10. 13:15
 8/14 A kérdező kommentje:
ennyi pedig azt mondja nagyon szeret
2009. máj. 10. 13:44
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

ha a hüvelyfolyást nem a természetes nedvesedés váltotta ki, hanem valami gomba vagy fertőzés, akkor a barátnőd okosan döntött. Várjátok ki, amíg kikezelődik, mert folyton újrafertőznétek egymást. Nem beszélve arról, hogy pl. gombás fertőzés esetén akár fájhat is a behatolás.

Ha nem ez a helyzet, akkor pedig az van, hogy elképzelhető, hogy nem egyforma a szexigényetek. Egyeseknek naponta kell, másoknak elég a heti 1-2. Valahogy próbáljátok összeegyeztetni, de ne legyen kényszer neki sem. Azt tudomásul kell venned, hogy van olyan, hogy nem kíván. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem szeret.

2009. máj. 10. 13:50
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
Szia! Nem biztos az hogy nem szeret...én is szeretem a párom,mégsincs mindig kedvem hozzá. Vannak hullámvölgyeim,most is abban vagyok! =) Mindenesetre ne eröltesd! Ja,és ne nyaggasd,mert az én pasim ezt csinálja és már nagyon rossz! Mármint azzal nyaggat,hogy biztos ö hibája,pedig nem. Na nálatok nemtudom biztosra hogy nem a te hibád e,de ha van puszi+simi akkor biztos nem. :)
2009. máj. 10. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!