Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem elfogadható az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem elfogadható az orális kielégítés egyesek számára?

Figyelt kérdés
Hiszen nem fáj az egyik félnek sem. Akad fiú ,aki egyenesen undorodik a női nemi szervet a szájával megérinteni és szintén akad olyan lány nő,aki szintén undorítónak tartja,hogy akár hozzá is érjen a szájával a péniszhez. Nem én akarom eldönteni,hogy ki mit cselekedjen,de ez szinte alap minden együttlétkor,hogy a párunknak így is szerzünk örömöt. Ez nem a gusztustalan kategóriába tartozik. Akik ezt nem csinálják,azok nem udják,hogy mit veszítenek,hiszen óriási gyönyört lehet adni és kapni azzal ha orálisan kényeztetjük a párunkat.
2009. máj. 9. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek.

először én is tartottam tőle úgymond. de tleg jó.:)

jó h így is örömet lehet szerezni annak akit szeretsz. =)

2009. máj. 9. 23:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Régebben én is feszengtem a témával kapcsolatban, de szerencsére kinőttem a bizalmatlanságot és nem bántam meg!;-) Ha igazán szereted a párod, akkor nem ijedsz meg a teste megismerésétől szerintem. Az orál egyébként mennyei, szóval nincs min ondolkozni!:-)
2009. máj. 9. 23:56
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
szerintem csodás dolog így kielégíteni a páromat. De csakis Őt, a Szerelmemet, akit igazán szeretek. Mikor másfél év után átmenetileg szakítottunk, megpróbáltam más partnert keresni, és akkor rájöttem h másnak képtelen vagyok megtenni.
2009. máj. 10. 00:45
 4/4 anonim ***** válasza:
83%

az, hogy valaki nem kedveli nem azt jelenti, hogy nem elfogadható számára. én nem szeretem az orális szexet. de semmi kifogásolnivalóm nincs benne, nem bánom ha mások csinálják, nem ítélem el őket érte, semmi bajom sincs az orális szexszel, sem azokkal akik szeretik csinálni. különben is, a nemi élete mindenkinek abszolút a privát magánügye. pl az anális szexszel sincs problémám, csak én magam nem szeretem. aki szereti, szíve joga. attól én még ugyanúgy nézek rá mint bármelyik másik emberre.

én gyakorlatilag bármit tolerálok könnyű szívvel, kivéve azt ha valaki intoleráns.

azt hogy kinek mi az "alap minden együttlétkor", ezt már hadd döntse el mindenki maga.

visszatérve ahhoz amit előtte írtam, volt már szerencsém pár olyan intoleráns balf@szhoz, akik mindenáron ésszel akarták megérteni, hogy pl az orál az vkinek miért nem tetszik, és mindenáron be akarták bizonyítani, hogy márpedig kéne hogy tetsszen. nekem valahogy kb olyan ez mint a mondás, hogy a tetovált meg a nem tetovált emberek között az egyetlen különbség, hogy a tetováltak nem nyavajognak folyton, hogy akiknek nincs tetkójuk, azoknak mér' nincs. = akik szeretik az orát meg akik nem, azok között az egyetlen különbség az, hogy akik nem szeretik, nem nyavajognak folytot hogy akik szeretik, azok mér' szeretik.

szerintem tök mindegy ki mit szeret. élni és élni hagyni. aki nem szereti, azzal max nem fekszel le te. meg van oldva.

2009. máj. 10. 02:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!