Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne menjel el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne menjel el kb 5 perc alatta a baratom?

Figyelt kérdés
nekem legalabb kene fel ora vagy ora ahoz hogy elmenjek..o meg 5 perc alatt megvan,raadasul ugy hogy elotte oralis szexkozben is elmegy,valamint minden nap rendszeresen maszturbal es megis ilyen hamar elmegy.
2009. máj. 9. 23:22
 1/8 anonim ***** válasza:
7%
a fiuknal ez normalis,szoval ha ezt nem tudod feldolgozni akkor szakits
2009. máj. 9. 23:40
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

te semmit, a barátodnak kéne tennie ellene. Mert neki sem lehet jó hogy téged nem elégít ki.

Mondanod kéne neki, hogy tegyen ellene, interneten rengeteg módszer van a korai magömlésre.

Fél óra, vagy egy óra meg rengeteg ahhoz hogy te elmenj, ezzel nem azt mondom hogy nem hiszem el hogy ennyi kell neked, de ha ügyesebb a barátod szerintem hamarabb is sikerülni kéne, persze ahhoz neki is bírnia kell.

2009. máj. 9. 23:40
 3/8 anonim ***** válasza:
farokgyűrű?
2009. máj. 9. 23:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Próbáljátok ki a LifeStyles Endurance óvszert.
2009. máj. 10. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

ne legyen a fiú önző, foglalkozzon veled is

no meg ha ennyira hamar elpukkan akkor őt hanyagolni kell, nem szabad felizgatni, csak akkor amikor már te teljesen felizgultál

másrészről lehet gyakorolni az elnyújtott szeretkezést is, nem kell a fiúnak egyből belefolynia a gatyájába mert a lány hozzáért

2009. máj. 10. 01:10
 6/8 anonim ***** válasza:
szia! én is azt gondolom hogy te teljes mértékben mindent megadsz a párodnak ez látszik is hiszen töbször elélvez te meg nem ,ezért azt feltételezem ő kevésbé veszi ki a dolgokat a pettingből vagya kényeztetésből.próbáljad rávenni hogy ő többet kényeztessen téged mondm meg neki hogy neked még kell .ő nem veszi észre hogy még nem vagy eléggé felizgulva?közben te is kényezteted és ő is téged szájjal nyelvel te meg tarts pár perces szüneteket ő meg folytassa neked.csak jobban kéne figyelnije rád és menni fog. pózban válasz olyat amiben te irányítasz .a lovagló jó lehet neked intenzívebb érzés a fiúnak így is jó és így kicsit lassabb a kielégülésük is a fiúnak
2009. máj. 10. 10:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Először sztem szex előtt nem kell orálisan kielégíteni a másikat,hanem csak kicsit bemelegíteni, aztán...szerintem nem kéne mindennap maszturbálnia,mert ez is befolyásolja,hogy hamarabb elmenjen,szal hanyagolja,ha fontos neki az együtt létetek a másik,hogy használjatok Durex Performát,mi is azt használtuk a volt párommal, mert nálunk is ez volt a gond,hogy hamar elment! Sok szerencsét!:)

2009. máj. 10. 12:47
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Mire jó az a durex performa? És az a lifestyles?
2009. máj. 10. 14:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!