Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnam elerni azt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnam elerni azt, hogy a pasim ugy gondolja, mar eleg ideje vagyunk egyutt ahhoz hogy mar lefekudhetnenk?

Figyelt kérdés
mar eleg ideje egyut vagyunk h ugy gondoljam itt az ideje, lett volna mar ra alkalom h lefekudjunk de o megsem akarta. mert? az lett volna a gond h nem volt nala ovszer v mas lehet a gond? mondtam neki h en mar nagyon szeretnem es azt mondta o is mar alig varja. akkor mi a gond?
2009. máj. 9. 15:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
koszi remelem meglesz
2009. máj. 9. 15:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem attól fél hogy nemtud majd kielégiteni ha nemis sikerül neki ne bántsd meg csak támogatsd nemfog egyből mester lenni jó ha birni fogja pár percig adj neki időt lehet hogy több hét vagy hónap is kell mire megszokja .Énsem birtam elsőre kielégiteni a barátnőmet aki fiatalabb volt mint én csak 15 éves volt , szakitott is velem egyből ugyhogy ne törd őssze a lelkét énmár kaptam bőve.

17/f

2009. máj. 9. 16:01
 13/16 A kérdező kommentje:

en 3 evvel vagyok fiatalabb a baratomnal es meg is en vok az aki jobban szeretne

soha nem lennek kepes szakitani egy ennyiert vele

koszi a segitseget

2009. máj. 9. 16:05
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
Lengess meg előtte egy óvszeres tasakot és közöld, hogy dugni akarsz. ha erre nem csinál semmit, akkor valami komoly gond van.
2009. máj. 9. 17:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, egyértelműen az lehet a baj, hogy fél a "megméretéstől". Te viszont nyugtasd meg, hogy ez nem lóverseny, és ez még csak a kezdet, ez csak próba, és

egy idő után úgyis minden a legjobb lesz, de addig még sokféleképpen ki kell próbálni, hát nosza.

2009. máj. 9. 18:26
 16/16 anonim ***** válasza:

bár ilyen barátnőm lennee:D

az enyém nem akarja:S

pedig várok rá egy ideje::S:S

2009. máj. 9. 23:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!