Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem nedvesedem eléggé?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem nedvesedem eléggé?

Figyelt kérdés
Kívánom a barátom, azzal nincsen probléma, és mégis ha szexre kerül sor, nem tudok benedvesedni rendesen. És ez már kezd nagyon frusztrálni. Nem akarom,hogy azt higgye, nem kívánom őt. Mi lehet a gond?
2009. máj. 9. 14:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Kevés idő az előjáték, nem elég gyengéd, orálisan próbáljon meg neked kedveskedni, az ált. be szokott jönni.
2009. máj. 9. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

vannak olyan lányok akik kevésbé képesek benedvesedni,nem a te hibád:)

ha ez nyugtat én meg túlságosan is "csöpögök".

próbáljátok meg síkosítóval:)

2009. máj. 9. 14:46
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ! :)

azt elfelejtettem írni, hogy 2. hónapja szedem a fogamzásgátlót. Lehet, hogy az az "okozó"?

2009. máj. 9. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
1. válaszoló vagyok, ha mégsem segít, akkor sincs semmi gond bizonyára nem tudsz egyszerűen kellően nedvesedni, akkor vegyetek síkosítót.
2009. máj. 9. 14:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy az előjáték hiánya..én sem vagyok elég nedves sosem, pedig mindig kívánom a páromat és sok az előjáték..egyszerűen nincs elég "anyag".

Mi ezt síkosítóval oldjuk meg, vannak ízesítettek is, még mókának is jó:) Nem vagy egyedül a problémával, és semmi baj nincs veled..szerintem egyénfüggő,ki mennyire tud benedvesedni. Próbáljátok ki a síkosítót,jó lesz nagyon!!

2009. máj. 9. 14:48
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Egy kicsit orálisan kényeztet a barátod, és már kész is a természetes síkosítás. Kellemes időtöltést! :)
2009. máj. 9. 14:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sem nedvesedek be sosem annyira. És így sokkal jobb mert jobban érzem magamban a párom. Ha téged zavar akkor valóban jó a síkosító! És igen, lehet a fogazásgátlótól is.
2009. máj. 9. 16:20
 8/8 anonim válasza:
Én meg mindig be nedvesedek annyira amennyire kell.De néha jó néha rossz.:s
2009. máj. 9. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!