Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnam kielegiteni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam kielegiteni a baratom kezzel?

Figyelt kérdés
7 honapja vagyunk egyutt a baratommal de meg nem szexeltunk, eddig csak ujjalas volt! Nem tudom mit tegyek h kielegitsem ot, hisz meg megfogni sem mertem. Az a baj velem h szegyelos vagyok!
2009. máj. 9. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
fogd meg neki és föl le-közbe nyalogasd
2009. máj. 9. 13:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Na a párkapcsolatba felejtesd el azt h szégyenlős vagy! Ott tárulkozik ki igazán egy ember. Ne félj, nyugodtan legyél merészebb a barátod értékelni fogja. Kezdd el neki csinálni és kérdezd meg h neki h jó, hogy h csináljad, ne sértődj meg ha azt mondja csináld másképp, utána már könnyebb lesz és tudni fogod mi kell neki. Nem tudom orállal hogy állsz, de azt se árt majd vmikor gyakorolni, jól fog jönni előjáték részeként!

Ne szégyenlősködj!!! Gátlásokat le!!!

2009. máj. 9. 13:24
 3/7 A kérdező kommentje:
igazad van nem szabad szegyelosnek lennem! a legkozelebbi randikor megkell probalnom
2009. máj. 9. 15:17
 4/7 anonim válasza:
Sztem is az orált próbáld meg.
2009. máj. 9. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:
ha szégyenlős vagy akk először semmikép se az orált a barátod már annak is nagon fog örülni ha kézzel csinálod:)
2009. máj. 9. 22:37
 6/7 anonim válasza:
Am hány éves vagy? és a barátod?
2009. máj. 10. 11:04
 7/7 A kérdező kommentje:
en 16 o pedig 18
2009. máj. 23. 17:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!