Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ahol nincs már sex közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahol nincs már sex közben egyáltalán se simogatások se csók se elöjáték az akkor már csak a gyors kielégülésröl szól?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 16:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha nincs csók, akkor nincs szerelem. Jó lenne előhalászni, felfrissíteni valahogy. Lehet, már egy kis megvonás is meghozná az érdeklődését.

Vagy nagyon fáradt.

Nekem sincs mindig humorom orális szexhez. Az is olyan fárasztó tud lenni.

2009. máj. 8. 17:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Nyisd ki a szád és mondd el, hogy te nem dugni akarsz, hanem szeretkezni, amihez hozzátartozik az elő- és utójáték is! Ha nem szólsz neki, azt hiheti (?), téged ez maximálisan kielégít. Ok, néha belefér egy gyors szex, de ne abból álljon minden testi érintkezés!
2009. máj. 8. 17:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Köztem és a párom közt is csak gyors szex van mostanában,pedig már 2 éve együtt vagyunk. Én is kényeztetem orálisan is,élvezi is,ő is próbál engem kielégíteni így,viszont én már egyáltalán nem élvezem. Közel sem olyan jó már az ágyban,mint régen :( Ezt ő is észrevette,ezért ált. csak 1 gyors szex(max. negyed óra) és kész. Még csak meg sem próbálja,hogy jobb legyen nekem. Szerintem sok pasit nem érdekli,hogy a lánynak mi a jó,a lényeg az,hogy ő tökéletesen kielégüljön,a csaj meg le van sz*rva...tisztelet a kivételnek!!! Pedig a lányoknak több kényeztetés kell,hogy eljussanak a csúcsra. De sok pasit sajna tényleg nem érdekel,hogy nekünk mi a jó. Ha viszont már régóta együtt vagytok,lehet a kapcsolat kihűlésének jele is. Beszélj vele,kérdezd meg,miért nincs előjáték,mondd el,hogy neked mennyire jól esne. Sok sikert! :)
2009. máj. 8. 18:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!