Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor barátnőmmel szeretkezün...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor barátnőmmel szeretkezünk akkor hamar elmegyek pedig régebben nem volt ilyesmi nálam. Észrevettem hogy túl merev és kemény vagyok ilyenkor. Mit lehet tenni ilyenkor? Tippet, ötletet fiuk hogyan hosszabitjátok meg ennek az idejét.

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, de tudom, hogy a barátom hogy szokta megoldani a dolgot ilyenkor :)

Egyrészt szörnyen belassít (ami nagyon fel tud húzni egy lányt egyébként), becsukja a szemét, néha a lélegzetét is visszafojtja, és olyanokra gondol, hogy "gyök2"...:D

2009. máj. 8. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
háááát, szerintem meg nem csak a ff dolga,hogy ne menjen el korán, hanem a lányé is! Hisz neki is érezni kell, hogy mikor történne meg a dolog... a sok tapasztalat segíthet ;) nem a gyök2!!!
2009. máj. 8. 13:26
 3/3 anonim ***** válasza:
65%

Igen, és ha szól a lány, hogy neki még kell egy kis idő?

Na, akkor jön pl. a gyök2. Vagyis a gondolatok elterelése semleges irányba. Jó tanácsokat adott az első válaszoló.

2009. máj. 8. 13:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!