Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a lányok szégyenlik a maszturbálást. Ez mindig olyan nagy titok volt a körükben, de viszont a fiuk nem csinalnak belole nagy ugyet, felvallaljak?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
fura, en soha nem csinaltam titkot belöle, szerintem ez teljesen termszetes dolog... Talan, mert a tarsadom több szemermesseget var el a lanyoktol... pl az is teljesen rendben van, hogy egy pasi közli a haverjaval, hogy "te, en akkorat sza..am!" , de hat mi pl a baratnöimmel nem szoktunk ilyenekröl beszelni, mig a pasim a haverjaival igen :)
2009. máj. 8. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy szégyellik, sőt. Az, hogy kérkednek, dicsekednek vele, az azért túlzás, de az én korosztályomban - 36 év - a hozzám illő, általában már elvált, kisgyermekes hölgyek, esetleg hajadonok - általában önként hozzák szóba. Ennek oka az, hogy be szeretnék bizonyítani, hogy a partnertelenségtől azért nem lettek frigidek, és megvan az orgazmus igényük. Szerintem inkább mi férfiak nem vallunk be ilyent az érzelmileg hozzánk közeledő - vagy akár már szerető "státuszban" lévő högyeknek. És a hölgyek nagyon kíváncsiak.

Az ilyen kérdésekre én egy közhelyet szoktam felhozni, a saját kiegészítésemmel.

"Kétféle férfi létezik: Az egyik játszik vele, a másik be is vallja."

Eddig a közhely, és íme az én egyéni kiegészítésem:

"Én mindenképpen az első csoportba sorolom magamat."

2009. máj. 8. 12:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a neveltetésben kell keresni a választ. Ahogy egy lány r*banc, ha több férfivel is együttvan, úgy egy férfinél inkább büszkeség, ha minél több lányt meg tud dönteni.

Én sem szoktam beszélni arról, hogy maszturbálok, nem is értem, hogy miért kellene. De azért olyan barátnőkkel, akikkel 16 éve ismerjük egymást, és hát még egyikünk sem jutott sokáig el egy fiúval, már szóbakerült, hogy hiányzik az életünkből a szeretkezés, és hát addig magunkat szeretjük. De így, ilyen szemérmesen, nem pedig azt mondjuk, hogy juj de jót maszturbáltam tegnap. A mostani barátom viszont már kérdezett nem egyszer arról, hogy egyáltalán szoktam-e önkielégíteni, vagy hogy hogyan, és nekem nagyon kínos az, hogy erről akar beszélni. Csak hát valahogyan próbálja a bennem lévő hatalams gátlásosságot, és félelmet mindenféle testiségtől legyőzni. És én nem szeretek tény és való beszélni az önkielégítésről, de nem tudom, hogy miért. Valószínűleg főleg mi lányok így vagyunk beállítva.

2009. máj. 8. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egy kisvárosban élek, ahol fontos a jó nevelés. Természetes dolog, de ha vki erről kezd el beszélni,arra furcsán néznek. Ez ilyen kialakult dolog már.
2009. máj. 8. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
ez furcsa kérdés:)már énis gondolkoztam ezen. Viszont a lányok egymás előtt sokkal kevésbé szégyenlősek mint a fiúk. Viszont volt rá már alkalom, hogy egy lány lazán elmondta, hogy szokott, még azt is, hogy utoljára mikor..Érdekes. Amúgy ezen nincs mit szégyellni, hisz természetes dolog. Főleg a fiatalok körében, akik még kíváncsiak, és még nem szexeltek..Akik meg olyan hülyék, hogy 14évesen már odaadják magukat bárkinek is, azoknak meg tökmind1. A fiúk dicsekednek vele, meg nemérdeklik, a lányok már nem nagyon hangoztatják. Amúgy az emberek kb 90%-a szerint cikibb, ha valaki 18 éves kora előtt nem maszturbált.:)
2009. máj. 9. 13:03
 6/6 anonim válasza:

Én úgy vagyok vele, ha mondjuk egy barátom megkérdezné, akkor elmondanám neki. De azért nem kürtőlném világgá. Bennem is megvan egy (szerintem) egészséges szemérmesség.

Amúgy meg a férfiak büszkeségét sokkal jobban sérti, ha valaki azt mondja nekik: "De kicsi a farkad" vagy valami hasonlót. Amíg a nők, lehet, hogy nem szeretik, vagy csökkenti az önbizalmukat, de szerintem nem csinálnak akkora dolgot abból, ha mondjuk kicsi a mellük. Meg szerintem a nőknek az önelfogadás is jobban megy, míg a férfiaknak kevésbe, mert hát azért "ők az erősebbik nem".

Szerintem ezért a férfiaknak büszkeség, ha elmondják eme intim dolgaikat is, sőt akár világgá is kürtölik.

2010. aug. 12. 12:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!