Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Átlagosan mennyi ideig bírjáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagosan mennyi ideig bírjátok a szexet?

Figyelt kérdés
Nem verseny (főleg mert anonym) szóval csak az igazat hogy ti meddig bírjátok az együtt létet eldurranásig. :)
2009. máj. 8. 09:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem beírtam, aztán láttam, hogy Férfiaknak szól a kérdés... :D

erre én is nagyon kíváncsi vagyok, jó hogy kiírtad ezt a kérdést!

2009. máj. 8. 10:24
 2/15 anonim válasza:
74%

Sziasztok!

Hát.. ez sok mindentől függ!Itt gondolok arra, hogy nem mindegy hogy milyen sűrűn él valaki nemi életet, valamint a lelki és az idegi dolgoktól is!Szóval ez eléggé változó szerintem!

2009. máj. 8. 10:49
 3/15 A kérdező kommentje:
Éppen ezért kérdeztem h ÁTLAGOSAN meddig de lehet írni több választ is de ez egyértelmű.
2009. máj. 8. 11:03
 4/15 anonim ***** válasza:
44%
20 másodperc.
2009. máj. 8. 11:33
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
3 perc
2009. máj. 8. 11:39
 6/15 anonim válasza:
100%
Nö vagyok,a pasiaimból olan 5 en voltak akik nem birták tovább 5 percnél.Kettő akivel simán 50 percig is!
2009. máj. 8. 12:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
kb 45 perc de ez csak most van hogy néha másfél órát is bírom. Régebben volt hogy 10 perc után elmentem :)
2009. máj. 8. 12:39
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
átlag 20-25 perc...a nem átlag plusz-mínusz 5-10 perc.
2009. máj. 8. 12:43
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ember ugye ezt nem méri túl egzaktul (hallotta már valaki a másikról hogy stopperórával a kezében? :-), plussz nem írtad le hogy mit értesz bele, csak az aktust, vagy előjátékkal mindennel egyben? Mert az utóbbi képes nagyon megdobni.

Illetve még függ attól is mennyire régen szeretkezett utoljára az ember, nyilván minél "kiéhezettebb" annál gyorsabb egy menet.

Részemről előjáték nélkül, átlagosan (kiéhezettséget, illetve túlfűtött szexuális életet sem feltételezve) 25-30 perc környékén mozog.

Még azt hozzátenném hogy ez akaratlagosan befolyásolható (persze ehhez sok gyakorlás kell). Vannak olyan technikák amikkel egy srác vissza tudja tartani, például ha nagyon gyorsan elmegy, vagy csak szeretné bevárni a barátnőjét.

21/F

2009. máj. 8. 13:30
 10/15 anonim válasza:
100%
Ha sokáig nem vagyunk együtt, akkor 3-5 perc. Aztán a második menet, olyan 20 perc, de nálunk ez teljesen jó, mert a barátnőm sem igényel többet.
2009. máj. 8. 13:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!