Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 35 évesen -nem vagyok perverz-...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 évesen -nem vagyok perverz- vonzódom még a 16-18 éves lányokhoz, bár kezdeményezni eddig nem mertem, nem érzem fair dolognak de a kiváncsiság is hajtana. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 08:52
1 2
 11/11 anonim válasza:
A gondolkodásuk ilyen korban valóban nagyon gyerekes, annak ellenére, hogy mennyire fejlettek fizikailag korukhoz képest. Én 22 évesen összejöttem egy 14 éves lánnyal, nem feküdtem le vele csak smároltunk, de már bánom, összetörte a szívemet pedig én szerettem... A legjobb lenne ha 15 éves testbe egy 40 éves érett nő komoly gondolkodását lehetne átültetni. Csakhogy ez lehetetlen... Szerintem próbálj összejönni egyel, jobb minél hamarabb... legalább túlesel a csalódáson és jöhetnek a komoly kapcsolatok amiket már nem teszel tönkre azzal hogy kíváncsiskodsz. Vagy lehet neked sikerül és egy tini lányban találod meg a nagy Őt
2012. jan. 29. 19:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!