Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, ha attól benedvesede...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha attól benedvesedek, hogy hozzám bújik a barátom egy padon?

Figyelt kérdés

Alig több mint egy hónapja ismerjük egymást. Én szűz vagyok, ő a második fiú, akivel járok. Az első srácnál nem volt ilyen problémám. A mostani fiúval viszont nagyon kínos helyzetbe kerülek sokszor emiatt. Ülünk egy padon, és csak egyszerűen magához húz (nem is kell megcsókolnia, vagy simogatnia, egyszerűen csak átkarolja a vállam), és én már ettől érzem, hogy elindul a vér lent. Ha meg csókolózunk, és közben megfogja a fenekem, annyira közel kerülök az orgazmushoz, hogy le kell állítanom. Ez mitől van? Normális? Neki nem is merem elmondani, mert tuti, hogy furcsán nézne rám. Lehet tenni valamit, hogy ne legyek ennyire felspanolva minden randin?

És nem vagyok egy kislány, már 19 éves vagyok. Csak nagyon-nagyon tapasztalatlan.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. máj. 7. 19:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
szerencsés vagy,igen:)örülj neki
2010. jan. 12. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!