Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nincs orgazmusunk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs orgazmusunk?

Figyelt kérdés

A párommal 7 hónapja vagyunk együtt, és eddig akár hányszor szeretkeztünk, egyszer volt mind a kettőnknek orgazmusa..Ez engem egyre inkább kezd aggasztani..Mi lehet a baj?:|

Mondjuk én még kezdő vagyok (lány) de a párom már nem annyira...

2009. máj. 7. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
vannak párok, akik sajnos nem illenek össze az ágyban :S 7 hónap alatt elég durva, hogy csak egyszer volt orgazmusotok... főleg, hogy a barátodnak... a fiúk általában könnyen elmennek. próbálkozzatok, remélem azért sikerülni fog! izgassátok egyást kézzel, szájjal...
2009. máj. 7. 19:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Orálisan mikor izgatjuk egymást, ugy sikerül..viszont másképp nem:(
2009. máj. 7. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
próbáljátok meg együtt, hátha jobb lesz! :)
2009. máj. 7. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Volt ilyen kapcsolatom, isteni volt a szex, de orgazmusig képtelen voltam eljutni vele, valamiért a testünk nem illet össze, hiába szerettük volna.
2009. máj. 15. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!