Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez mi volt? Tegnap,amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi volt? Tegnap,amikor ujjaztam a barátnőmet, a kezemen ilyen fehér valamit láttam..Normális ez?

Figyelt kérdés

Tegnap,amikor újjaztam a barátnőmet,a kezemen ilyen fehér vmit láttam,de ilyen darabos volt...Nem tudom elmagyarázni...ez a folyása?vagy mi? mert nem elősször újjazom,de ilyen még nem fordult elő...

köszi a válaszokat

2009. máj. 7. 17:51
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
vagy csak meg fog neki jönni?:D
2009. máj. 7. 17:56
 2/13 anonim ***** válasza:
26%
na látod, kell neked ilyen disznóságokat csinálni ....
2009. máj. 7. 18:02
 3/13 anonim válasza:
70%
akkor darabos általában, ha valamilyen kisebb fertőzése van
2009. máj. 7. 18:05
 4/13 A kérdező kommentje:
ezzel csak azt akartam kérdezni,hogy nincs e valami baja.........
2009. máj. 7. 18:05
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
még azt disznóság xD semmi rossz nincs benne bár nem tudom milehet az a fehér de biztos nem rossz....
2009. máj. 7. 18:06
 6/13 A kérdező kommentje:
fertőzés?és azzal mit lehet kezdeni?:Sde amugy csak tegnap volt ilyen..
2009. máj. 7. 18:06
 7/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2009. máj. 7. 18:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a sima fehérfolyás. Van minden nőnek, lehet neki több van kicsit..nekem is több van az átlagnál. Ha nincs semmi tünete mellette, akkor nem kóros. És nekem is előfordul,hogy darabosabb, és még sincs semmi bajom. Csak több van neki.
2009. máj. 7. 18:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ujjazáson kívül nem fordul elő vele ilyen, akkor nem fertőzés. Ha viszont alapból is folyik neki, akkor irány a nődoki!
2009. máj. 7. 18:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Van a ciklusnak egy olyan része, amikor kicsit darabosabb a fehér folyás. Ez mindenkinél így van, max nem vették észre. A barátnődnek nincs semmi baja (:
2009. máj. 7. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!