Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, ha vizsugárral...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha vizsugárral izgatom a csiklóm akkor az élvezettől pisilek? Még nem volt ilyen sráccal csak magamtól, de ez eléggé ijesztő. Nem akarom h ez legyen ha majd a barátom izgat. Volt már ilyen másnak is? Írjatok köszi.19/L

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 16:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha masztizok, utána mindig ki kell mennem pisilni. :)

Ez van :)

2009. máj. 7. 16:37
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
Igen, ilyen van...
2009. máj. 7. 16:40
 3/18 A kérdező kommentje:
Az inger mindig is megvolt,de nem akarok majd bebisilni szex közben pl az ágyba...:S
2009. máj. 7. 16:42
 4/18 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

NE CSINÁLD EZT!!!!!!!!!!!

A vízsugárhoz hozzászokik a csiklód és később majd a barátod ha fejre áll sem tud téged eljuttatni a csúcsra.

Az én barátnőm nagyon sokat csinálta ezt és most küzdhetek hogy valahogyan orgazmusa legyen.

Hozzászokott a csiklója a erős, meleg vízsugárhoz és amikor én próbáltam orálisan kényeztetni akkor meg sem érezte a nyelvemet ( nem is érezte hogy hozzáértem )

Maszturbálj, csak ne vízsugárral. Simogasd magad vagy bármi más, csak ezt neeee csináld!

Remélem megfogadod a tanácsomat.

Zeusz 19/F

2009. máj. 7. 16:45
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem sűrűn szoktam,de ha nincs jobb...:)/egy pasira gondolok/
2009. máj. 7. 16:54
 6/18 Fecc ***** válasza:
65%
előző hsz!-Lehet kicsi a nyelved:)
2009. máj. 7. 16:55
 7/18 anonim ***** válasza:
97%

Zeusz vagyok :D

Tényleg ne csináld. Simogasd magad vagy csinálj bármi mást, de ezt ne. Elrontod a későbbi szexuális életedet.!!!

Tapasztalatból mondom. Már mindent megpróbáltam barátnőmnél de nem is érzi , csak mostanában kezdi érezni amióta nem csinálja vízsugárral.

2009. máj. 7. 16:56
 8/18 anonim ***** válasza:
74%
off: Zeusz, 2 perccel ezelőtt egy másik hozzászólásnál 21 éves voltál :D
2009. máj. 7. 16:58
 9/18 anonim ***** válasza:
85%

Igen lehet, hogy kicsi, de annál jobban használom :)

Hidd el nem azzal van a probléma.

De persze én csak tanácsoltam valamit!

Ha megfogadja akkor örülök, ha meg nem hát akkor nem :)

Zeusz

2009. máj. 7. 16:58
 10/18 anonim ***** válasza:
58%
Mellesleg hülyeségeket beszél, a csikló érzékenysége nem változik a vízsugártól, gondolj már bele... nem kell a vízre fogni, hogy valaki béna (kevésbé gyakorlott) az orális kényeztetés terén...
2009. máj. 7. 16:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!