Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti is szoktatok fizetni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti is szoktatok fizetni pasinak a szexért?

Figyelt kérdés
mert manapság (főleg Pesten) egyre inkább az van hogy a csaj a pénzes neki van szuperkocsija diplomája nyelvvizsgái multicégnél jól fizetős állása míg a legtöbb pasi csak a szexhez ért
2009. máj. 7. 15:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Kéne egy ilyen csaj:P:P
2009. máj. 7. 17:59
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Ne aggódj, nem sokkal több az értelmi szinted, mint az emlegetett pasiknak....
2009. máj. 7. 18:14
 13/15 anonim válasza:
100%

Hat ez tok jo... vegigolvastam a hozzaszolasokat, de megleopdve vettem eszre, hogy senkinek nem jutott eszebe az a szo, hogy...na, francba, mi is az... jah, megvan karrierista.... Az a no(vagy ferfi) akinek sokkal tobbet jelent a munka, az oltonyos, kosztumos melo, mint az hogy legyen egy egeszseges kapcsolata, gyereke akkor az fizessen katonasan, hiszen szarik minden masra csak a karrier elteti, hat akkor igy jartal babam... Nem akarsz otthon egyedul unatkozni, mert se baratod, se baratnod, se gyereked, se szerelmed aki kielegit akkor nesze neked f@sz 20 ezerert.... Mar bocs, de nekem ez a velemenyem es te velemenyt kertel(nem utalok arra, hogy te ilyen lennel, csak az altalad leirt tipus taszit).

Remelem segitettem valamit... :)

2009. máj. 8. 07:44
 14/15 anonim ***** válasza:
58%

Ezt nemtudom a kérdező honnnan vette, de a Magyar statisztikák szerint a nők átlagosan 15-20%-al kevesebbet keresnek a férfiaknál és a komoly vezető pozíciókban egyértelműen férfidominancia van...

Ahogy a 100 leggazdagabb magyar listáján egyetlen egy nő árválkodik, ő is csak azért, mert a Fenyő vagyon örököse...

2009. máj. 8. 10:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Van ilyen! Igaz kevés, de vannak manager NŐK, kevés szabadidővel, és sok pénzzel. Na, ŐK vesznek igénybe ien szolgáltatást. Munkavacsorára hivnak el jólszituált IGÉNYES ffiakat, akiket jól megfizetnek.Csak azért , hogy lássák nem szingli, hanem van párja. Ezek a munkavacsorák aztán gyakran az ágyban érnek véget. De miért is ne? Hiszen egy NŐ-nek is lehetnek vágyai! Sőt, kell is hogy legyen. És még mindig jobb igy, mint egy sarki kocsmában összeszedni valakit, illetve valamit...
2009. máj. 9. 09:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!