Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Befolyásolhatja az érettségi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befolyásolhatja az érettségi a szexuális életemet?

Figyelt kérdés
Egy ideje nem kelti fel igazán az érdeklődésemet a szex téma,pedig előtte nagyon aktiv voltam.Állandó,komoly kapcsolatom van, ritkábban is tudunk ebben az időszakban találkozni. Tegnap együtt voltunk, nem tudtam odafigyelni, teljesen máshol járt az agyam,ilyen sose volt még velem,mindig átéltem minden pillanatot. Elmenni sem tudtam,pedig mindig sikerülni szokott, sőt az aktus még fájt is, csak a páromnak akartam jót,neki legyen jó,de alig vártam, hogy vége legyen. Bőven kielégitett, hogy ölelt,és csókolt. Volt/van valaki ilyen helyzetben? Lehet összefüggésben mindez az érettségivel? Mert alapjában véve nem vagyok ideges tipus.
2009. máj. 7. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

ne aggódj! Most zsong a fejed mindentől!

Amint nyugi lesz körülötted minden visszaáll a megszokott helyére! :) A lányok nehezebben lazulnak el, kapcsolják ki az agyukat, elég ha valaki hangosan szólt hozzájuk nap közben, vagy konfliktusuk volt valakivel. Összetett dolog.

Mimi (25/L)

2009. máj. 7. 10:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha túl leszel érettségin, akkor már nem gond.:)
2009. máj. 7. 10:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is érettségizem, és nekem sem megy. Én még rágondolni sem tudok. Ki se mondják előttem azt a szót. A barátom megérti. 3éve vagyunk együtt.
2009. máj. 7. 18:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!