Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretném kielégiteni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kielégiteni a páromat orálisan, de az előző partnerem nem egyszer erőszakolt meg. Mit csináljak? Részletek lejjebb.

Figyelt kérdés
Volt egy majdnem másfél éves párkapcsolatom, a partnerem rendszeresen megerőszakolt, féltem tőle. Kényszerített rá, hogy orálisan elégítsem ki. Most van egy remek párom, több mint egy éve, sexuális életet élünk, tudja milyen volt az előző párkapcsolatom és nem erőlteti a témát, de én szeretném. De nem tudok eljutni odáig. Hogyan lehet ezen túl lenni? Én tényleg szeretném, de ilyenkor bevillannak a múltbeli képek. Kérlek segitsetek! 16/L
2009. máj. 6. 16:29
 1/10 A kérdező kommentje:
Maga a sex megy, jó együtt, de az orális téma nem. Ő mindig kielégít orálisan is, szeretném ezt neki viszonozni.
2009. máj. 6. 16:30
 2/10 anonim válasza:
45%
de ha jól sejtem, akkor 14 évesen erőszakoltak meg? az durva. amúgy vagy te vagy a volt pasid nem cigány véletlenül? csak úgy kiváncsiság képpen?
2009. máj. 6. 16:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

sajnálom ami történt veled

nagyon nagyon lassan vágj bele a dologba

talán az segíthet ha (szereted a romantikát)akkor nyugodt helyen csináljátok és legyetek türelmesek ezek szerint megért téged szóval nics mitől félned ha nem akarod nem kell csinálnod

2009. máj. 6. 16:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, 14 éves voltam amikor megerőszakoltak.
2009. máj. 6. 16:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja, és nem volt roma származású.
2009. máj. 6. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Ha cigány vagy, ha nem, ezt nem lett volna szabad eltűrnöd. Igaz, a magyar igazságszolgáltatás sosincs toppon, de segítségnyújtásnak ezt kell elsőnek igénybe venni. Konkrét válaszom a kérdésre ugyanaz mint a 16:36-os! 21/F
2009. máj. 6. 16:41
 7/10 anonim ***** válasza:
38%
Az előző pasidat ölesd meg.Amugy szexuál pszihologus tud segiteni.
2009. máj. 6. 17:04
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Miért nem hagytad ott a fenébe?
2009. máj. 6. 19:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
ezt én sem értem. féltél tőle? :S amúgy az első pasim engem is kényszerített, hogy orálisan rendszeresen kielégítsem, azóta is rossz emlékként hat rám. persze a mostani barátom nem várja el, de szeretném őt kényeztetni... csak ilyenek miatt nem megy :(
2009. máj. 6. 19:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy hülyén hangzik, de szerintem a srácot, ha nem is mondja, biztos bántja az a gondolat, hogy annak a faszinak hagytátok, és neki meg nem.. Főleg, hogy ő nem olyan.. Mellesleg, ha nem szeretted mikor szopat, akkor miért voltatok együtt? Az új pasitoknak is erőltetni kéne, hogy megkapják azt az örömöt, mint az előbbi?
2010. jan. 24. 08:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!