Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16/L szűz vagyok nagyon kívánom a sexet, de ha magamat
kielégítem, akkor utána mindig rám tör a szomorúság
hogy nincs senkim és néha sírni kezdek. Tudom hogy nem
én vagyok az egyetlen. Mit tegyek?
Sztem fiatal vagy még, ne gondolkozz a szex-en. sok olyan lany van aki mar 14-15 éves koraban elkezdi, de hidd el h 18 évesen sokkal érettebb leszel, és jobb lesz a szex. 16 évesen még legyél gyerek, élvezd az életet, elég gondod lesz később. én visszasirom azt a kort. ami a fiut illeti, maradjatok baratok, es aztan majd meglatjatok h h alakul a dolog.
2009. máj. 6. 10:55
Hát azzal a sráccal nem nagyon tudsz mit kezdeni, akit nem érdekled és fél éve más bnője van.:S Az a szexes dolog tényleg így van sokmindenkivel, ezzel nincs semmi baj. Majd találsz vkit, akit érdekled és nincs bnője.:)
16/L
2009. máj. 6. 10:55
Várj amit rád talál valaki aki viszont szeret.
Egyébként ez teljesen normális. Míg nem volt párom, én is ilyen voltam. Várj egy olyanra akivel szerelmesek vagytok. ;)
2009. máj. 6. 10:59
Várj amíg rád találnak... sült galamb, nyitott száj... sosem működött.
2009. máj. 6. 11:49
Velem is ugyanez, csak én 16,5 vagyok, és még Soha nem volt barátom. De mivel a "barátaim" nem hajlandók eljönni velem bulizni, ezért mindig otthon punnyadok, valőszínű hogy nem is lesz. Fogadd azt el, hogy most nincs, de ki tudja aztán mi lesz. Sok szerencsét! :)
2009. máj. 6. 11:55
11:49... hidd el, rám úgy talált rám a szerelem, akkor és olyan helyen, amikor nem számíottam rá, és éppen nem is kerestem, és nem is volt szükségem rá. :D
2009. máj. 6. 12:21
utolsó, az átlag mindig úgy van mindennel,h mikor legjobban nem számitasz a dolgokra, akkor jönnek:D amúgy én is ugyanúgy jártam mint te, egy este volt és nem számitottam, nem kerestem és találkoztam barátnőmmel akivel azóta is együtt vunk 3 éve:D
szval nem mindig az a nyerő, ha szaladgálsz mindenki után, de nem szabad elhagyni sem magad.
Kérdezőnek: aki vár, az kivár
2009. máj. 6. 14:41
az egy dolog h. kívános a szexet, de egy másik dolog, h. kivel, hidd el azzal feküdj le elsőnek, akit igazán szeretsz, és Ő IS SZERET. mert az lesz a jó és a legélvetetesebb, szerintem...XD ne siesd el a dolgot, és ne csak a szex miatt jöjj össze valakivel, hanem ezért, mert szeretes, és Ő IS SZERET...sok sikert
2009. máj. 7. 09:16
Hasonlóan érzek.Mondjuk én szivesen megismerkednék veled. 19F
2009. máj. 7. 23:22