Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16/L szűz vagyok nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16/L szűz vagyok nagyon kívánom a sexet, de ha magamat kielégítem, akkor utána mindig rám tör a szomorúság hogy nincs senkim és néha sírni kezdek. Tudom hogy nem én vagyok az egyetlen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
van egy fiú aki 1,5 éve nagyon teccik nekem den nem tudom elfelejteni.Ő mindenről tud és megértő és kedves velem de van barátnője fél éve és nem érdeklem (csak régebben)
2009. máj. 6. 10:51
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Sztem fiatal vagy még, ne gondolkozz a szex-en. sok olyan lany van aki mar 14-15 éves koraban elkezdi, de hidd el h 18 évesen sokkal érettebb leszel, és jobb lesz a szex. 16 évesen még legyél gyerek, élvezd az életet, elég gondod lesz később. én visszasirom azt a kort. ami a fiut illeti, maradjatok baratok, es aztan majd meglatjatok h h alakul a dolog.
2009. máj. 6. 10:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát azzal a sráccal nem nagyon tudsz mit kezdeni, akit nem érdekled és fél éve más bnője van.:S Az a szexes dolog tényleg így van sokmindenkivel, ezzel nincs semmi baj. Majd találsz vkit, akit érdekled és nincs bnője.:)

16/L

2009. máj. 6. 10:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Várj amit rád talál valaki aki viszont szeret.

Egyébként ez teljesen normális. Míg nem volt párom, én is ilyen voltam. Várj egy olyanra akivel szerelmesek vagytok. ;)

2009. máj. 6. 10:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Várj amíg rád találnak... sült galamb, nyitott száj... sosem működött.
2009. máj. 6. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez, csak én 16,5 vagyok, és még Soha nem volt barátom. De mivel a "barátaim" nem hajlandók eljönni velem bulizni, ezért mindig otthon punnyadok, valőszínű hogy nem is lesz. Fogadd azt el, hogy most nincs, de ki tudja aztán mi lesz. Sok szerencsét! :)
2009. máj. 6. 11:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
11:49... hidd el, rám úgy talált rám a szerelem, akkor és olyan helyen, amikor nem számíottam rá, és éppen nem is kerestem, és nem is volt szükségem rá. :D
2009. máj. 6. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:

utolsó, az átlag mindig úgy van mindennel,h mikor legjobban nem számitasz a dolgokra, akkor jönnek:D amúgy én is ugyanúgy jártam mint te, egy este volt és nem számitottam, nem kerestem és találkoztam barátnőmmel akivel azóta is együtt vunk 3 éve:D

szval nem mindig az a nyerő, ha szaladgálsz mindenki után, de nem szabad elhagyni sem magad.

Kérdezőnek: aki vár, az kivár

2009. máj. 6. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:
az egy dolog h. kívános a szexet, de egy másik dolog, h. kivel, hidd el azzal feküdj le elsőnek, akit igazán szeretsz, és Ő IS SZERET. mert az lesz a jó és a legélvetetesebb, szerintem...XD ne siesd el a dolgot, és ne csak a szex miatt jöjj össze valakivel, hanem ezért, mert szeretes, és Ő IS SZERET...sok sikert
2009. máj. 7. 09:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Hasonlóan érzek.Mondjuk én szivesen megismerkednék veled. 19F
2009. máj. 7. 23:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!