Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vágykeltő és testmelegítő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágykeltő és testmelegítő masszázs olajokról és krémekről szeretnék véleményt! Mennyire jött be nektek?

Figyelt kérdés
szeretném nagyon kipróbálni, de nem tudom hogy érdemes e! tényleg van e vágykeltő és melegítő, forró érzést kiváltó hatása, és ha igen mennyire?
2009. máj. 5. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen!!!!!!!!!!!!!És isteni!!!!!!!!!!!!!Nálam bevált:DAzóta avval tart sakkban:D:D
2009. máj. 5. 22:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Az exbarátom megmaszírozott egy ilyen masszázsolajjal és naygon jó volt!Érzéki és igaztó:D Szerintem próbáld,megéri!Én nagyon élveztem:P
2009. máj. 5. 22:42
 3/3 anonim válasza:
vágykeltőre én is kíváncsi lennék :D
2009. máj. 5. 23:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!