Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az normális ha 16,5éves szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha 16,5éves szűz lány létemre már nagyon kívánom a sexet?

Figyelt kérdés
még sosem voltam fiúval de elég hamar felizgulok a romantikára.Mostanában egyre többször és ez csak fokozódik nincs barátom és alakulóban sincs még senki.ez normális? mivel tereljem a figyelmemet?ha lesz valakim akkor sem szeretném elveszteni a szüzességemet egy hét után.pedig néha úgy érzem eléggé vágyom rá....
2009. máj. 5. 21:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

persze hogy természetes, van aki ezt a vágyat sokkal korábban, csak figyelj arra, kivel veszted el, mikor hol és hogyan, és persze a védekezés a legfontosabb

és csak azzal feküdj le akinél tudod hogy nem hagy ott rögtön miután megkapott

2009. máj. 5. 21:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális:) Attól függetlenül, hogy nagyon kívánod ne is feküdj le senkivel 1hét után! .. hát szerintem magadnak is tudsz örömet szerezni... és így még jobban megismered, hogy mit élveznél majd az adott pároddal.
2009. máj. 5. 21:13
 3/12 anonim válasza:
100%
teljesen normális...a nemi érés kellős közepén vagy:)..visszagondolva 16évesen nem tudtam végignézni egy szexjelenetet a tv-ben ami pedig cenzúrázott anélkül hogy beinduljak:)...na és az álmodozások lefekvés előtt...ójajj:) szép is volt...
2009. máj. 5. 21:22
 4/12 A kérdező kommentje:

:)

hát én már nagyon várom az "igazit"

akivel megtörténik majd az első petting és így tovább

de tuti nem adom magam hamar :)

2009. máj. 5. 21:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

:):):):):)

A TÜRELEM ROZSÁT TEREM !:)

2009. máj. 5. 21:28
 6/12 A kérdező kommentje:
:P :P :P
2009. máj. 5. 21:58
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem ez normálatlan te őrült vagy egy őrült perverz undorító nőszemély...ásd má el magad ennyi idősen még ponizzál vagy barbizz :3
2009. máj. 5. 22:23
 8/12 anonim ***** válasza:

3 P

VALOBAN TÜRELEM RIZSÁT TEREM

DE EGYÉPKÉNT NORMÁLIS

!!!!!!!!!

SÖTT EGÉSZSÉGES

!!!!

2009. máj. 6. 17:15
 9/12 anonim válasza:
Hát persze h normális hisz már abban a korban vagy:) És amúgy is a szexualitás nem kor függő:) Vannak lányok akik sokkal korábban kivánják a szexet. És tényleg nagyon vigyázz arra h kivel és hogyan veszited el! Ez egy lány számára nagyon is fontos:) Képzeld van egy bnőm aki sajna úgy vesztette el a szüzességét h be volt rúgva és egy wc-ben történt meg. Szegénykém több mint 2 hétig ki se tudott mozdulni a szobájából és úgy érezte megerőszakolták. Ezt csak miattad mesélem el h csak okosan:) szia
2009. máj. 6. 19:39
 10/12 A kérdező kommentje:

uhh :S

Ez durva...

hát én sosem iszom :D(ANNYIT)

2009. máj. 6. 19:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!