Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk meddig várnátok a sexszel, ha tiszta szivből
szeretnétek valakit? És az a valaki még kicsit fiatal
lenne ahhoz? Ti erőltetnétek, vagy megvarnatok még a
lány szól?
Ha valakit tényleg szeretek, akkor akár évekig is. Én a Kedvesemre már több mint egy éve várok, mostanra a mennyasszonyom lett. És még mindig nem feküdtünk le. 28/F
2009. máj. 5. 21:52
Ez a rózsazsin köd ez nagyon szép,de azért gondolj bele szegény srácnak is a helyzetébe..nem tudom miért kell a szexet úgy felfogni,mint valami terrorcselekményt amit a párunk készül elkövetni ellenünk,és minél tovább húzni halasztani..:-) Arról szerintem ne álmodj,hogy éveket kibír,egy felnőtt,egészséges 20 éves férfi kívánja a barátnőjét,ha meg szerelmes belé,akkor pláne..és nem hiszem el,hogy te nem fogod őt megkivánni százszor
2009. máj. 5. 21:56
Ha valakinek annyi esze van hogy 20 éves létére, 15 éves lánnyal kezd, akkor kutya kötelessége várni rá.
Egy 20 évesnél alap a szex, akár minden nap, nem is lehet a szemére vetni, ez természetes. Egy 15 éves meg még gyerek!!!! De ha bevállalta a kapcsolatot akkor várjon akár éveket. Én eleve nem mennék bele ilyen kapcsolatba. Ne haragudj de 20 évesen nem tudnék éveket várni, még hónapokat sem. És szerintem egyik 20 éves sem, vagy legalábbis csak elég kicsi hányada. Reméljük, hogy a te pasid ebbe a kevésbe tartozik.
2009. máj. 5. 22:05
Utolsónak igaza van, egyébként én 2-3 hónapnál tovább nem szoktam várni, úgy gondolom, ha a lány szeret ennyi idő bőven elég, hogy fel készüljön rá, ugyanis ezen időn túl, már nem tudom elfogadni, a jaj még nem vagyok kész rá dumát.....
2009. máj. 6. 00:48
Nálunk is ez a felállás van h ő mindjárt 20 lesz én meg 15 vok.Még szűz vok ő már nem de mondjuk nálunk nagon sok petting van akárhányszor talizunk és vmelyikünkhöz megyünk mindig van petting,nyalással,szopáásal,ujjazással... csak épp az még nem történt meg.De ő még a kapcsolatunk elején megmondta h ha nem akarok vmit szóljak és tudja h még nem akarok lefeküdni Vele és ezt megérti,szal nálunk ilyen szempontból semmi gáz :)
2009. máj. 6. 10:37
Nem akarlak elkeseríteni, de egy 20 éves srác nem fog sokat várni. Lehet, hogy nem lép le és veled marad, de hogy megcsal az tuti. Ebben a korban tombolnak a hormonok,nem bírják sokáig sex nélkül. De te ne menj bele csak azért, hogy megtartsd, csak ha tényleg akarod. Ráérsz még vele szerintem.
2009. máj. 6. 11:35
17/18 anonim válasza:
hat mi 7 honapja vagyunk egyutt a baratommal.....es meg nem voltunk egyutt ugy!....szerintem ha tiszta szivbol szeret, akkor tud varni rad, es fontos neki, h fel tudj keszulni az egyuttletre!
de persze nem lehet a vegtelensegig varakoztatni vkit!....inkabb kezdjetek felfedezni egymas testet...pettting meg hasonlok.....aztab majd meglatjatok:)
2009. máj. 6. 16:17
18/18 anonim válasza:
szia én a párommal másfél éve vagyok együtt! 17 hónapot várt rám azért mert szeret:) Ha téged tiszta szivből szeret egy fiú akkor nem érdekli h mennyit kell rád várni csak az h együtt maradjatok és h szeressétek egymást:)
2009. máj. 6. 19:43