Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért hiszik a mai 15-16 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik a mai 15-16 éves lányok hogy elég fejlettek fizikailag és szellemileg is a szexhez?

Figyelt kérdés
Az egyik itteni kérdés ihletett....akinek inge vegye magára...
2009. máj. 5. 19:44
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
44%
Én 16 voltam mikor elvesztettem (nem a napokban történt..:-) ..védekeztem,2 évig jártam a sráccal ,szerettem őt,kívántam.Ez miért fáj neked? Mondjuk én nem is csináltam "kincset" belőle,nem az volt a cél,hogy minél tovább őrizgessem ,mint valami családi ereklyét,hanem lefeküdtem azzal akit szerettem..(azóta is igy csinálom,biztos tévesen:-) .Szerintem sem kell túlkombinálni. Járni is megtanultál,nem üldögéltél a seggeden 10 éves korodig és vártad a megfelelő pillanatot,mikor megszólal a titanic zenéje és megtörténik a nagy buuummmmmmm
2009. máj. 5. 21:53
 22/56 anonim ***** válasza:
85%
Vicces! mindig azt látom itt ezen az oldalon, hogy akik 15-18 éves korosztályba tartoznak általában azok érzik a legokosabbanak magukat és nem tudnak normális válaszokat irni csak mindig belekötnek mindenbe és letámadnak mindenkit! Aki nem hajlandó normálisan válaszolni és irni minek ir ide? a kérdezö sem ugy tette fel a kérdést, hogy bunkó volt. és egyáltalán nem érzem sértönek a kérdést. 16 évesen én is azt éreztem, hogy én már érett vagyok a szexhez és azota volt már pár kapcsolatom, és most jöttem rá, hogy rosszul gondoltam mert nem jelentette ugyanazt akkor mint most...már 24 éves vagyok és talán mostanra érzem magam érettnek hozzá és fogom fel, hogy mit is jelent ez az egész. úgyhogy szerintem nem kötelezö kiakadni minden kérdésen, ugy gondolom, hogy jogos a kérdés.
2009. máj. 5. 22:25
 23/56 anonim ***** válasza:
20%

Kedves utolsó válaszoló... nem minden ember érik olyan későn mint pl. te. Vannak akik korábban, egyénfüggő... miért nem lehet megérteni? A szex, pontosabban a szeretkezés a szerelem beteljesülése, amikor valóban egy test és egy lélek van, szebben nem tudom leírni. És valóban nem lenne szabad érzelmek nélkül, de hát szerintem vannak olyan 24 évesek is akik fűvel-fával... egyetemen sok ilyen van, ne mondd, hogy azok felfogják, mert akkor nem tudom, mit csinálok.

21:01-es vagyok.

2009. máj. 5. 22:46
 24/56 werte ***** válasza:
84%

A kedvencem az, hogy aki 15-16 évesen elvesztette de már 20 körül vagy fölötte jár, semlegessé teszi magát, hogy SZERETTEM A PÁROM KIVÁNTAM AKARTAM. (tőlük azt kérdem, MIT KÍVNTAK?)

A jelenkor 10-en évesei meg éretlenek. Testileg előbb érnek, agyilag nem. 21 éves hugom 15 évesen feküdt le egy sráccal, azóta több pasival feküdt le mint én és nővérünk, pedig mind2en 30 felé közeledünk. Érdekes 19 évesen azzal feküdtem le fél év után akit szerettem, s megvártam amíg késznek érezte rá magát. A mai fiatalok azt hiszik lekésnek valamiről, vagy kevésbé számít éretnek ha még szűz.

Külön gratulálok annak a hozzászólónak aki a szüzességét úgy említi mint egyfajta szégyen és nem ereklye.

Tudod majd ha visszagondolok és elmondhatom hogy volt 3 nő akivel egész életembe lefeküdtem tudni fogom h mind méltó volt ahhoz h velem járjon, szeretkezzen.

S mégvalami, az hogy mennyi pasival feküdtél le, vagy hány nőt dugtál meg, nem leszel érettebb... Sokan el vannak tévedve a fiatalok körében!

Aztán jöhetnek az éretlenek negatív leszavazásai. Nem fogok megalkudni az elveimmel szembe, pár idétlen eszetlen tini felfogása miatt. Véleményem szubjektiv-beszólhatsz, de lesz@r*m

2009. máj. 5. 23:41
 25/56 anonim ***** válasza:
49%

21:01-es vagyok. Őszintén szólva nem bírom felfogni a lepontozást, úgyhiszem normálisan érveltem és nem csak egy-két alaptalan mondatot firkantottam oda.

Tudom a sok 17 éves miatt, aki fűvel-fával kefélt már engem is annak hisztek, aki csak párjával teszi és nem játéknak tekinti a kapcsolatát, hanem komolynak.

Egyébként meg közelítsük meg már más szempontból is a dolgot. Ezért garantáltan le fogtok pontozni, pedig csak pár egyszerű tényt szeretnék feltárni elétek.

Az állatoknál az embert leszámítva egy jelentősége van a szexnek: a fajfenntartás. Az embereknél kettő: fajfenntartás és az élvezet. Ahhoz, hogy valaki tudjon szexelni fizikailag meg kell érnie rá. Fizikailag akkor érett rá, amikor először megjön neki, avagy először követketzik be a magömlés. Tehát aki rendelkezik azzal az egy dologgal ami szükséges a szexhez, vagyis a fizikai érettség, akkor azt miért kell piszkálni? Hát hadd élvezze.

És kedves idősebbek elárulok én 17 évesen nektek valamit: a tisztánlátáshoz elegendő a nézőpont megváltoztatása. Tehát érvelni tudni kell amellett is, ami szerintetek jó, ez még sikerült is mindenkinek, de magatok ellen nem tudtok, pedig kéne tudni elsimerni dolgokat attól függetlenül is, hogy más véleményen vagytok. Ezt én sem támogatom, amit leírtam, de attól még tökéletesen helytáll, szerintem a szerelemre kell várni és nem helyes egyetlen kincsként felfogni.

Egyébként szerintetek régen mi volt? 15-16 éves lánykáknak már férjük volt! Miért baj ez emberek? Miért nem lehet felfogni? Vannak a hülyék a korban akik fűvel-fával és vannak akik szerelemből. És mind a kettőt meg lehet érteni valamilyen szinten.

2009. máj. 6. 10:26
 26/56 A kérdező kommentje:

22:25ösnek! Teljesen igazad van! Én a 18.szülinapom után vesztettem el, nem a mostani barátommal, sajnos! Akkor jöttem rá h mennyire elcsesztema dolgot amikor a barátom azt mondta h kár h nem vele voltam elöször úgy és amikor tudatosítottam milyen igazán szeretni egy férfit...és hát én is bánom nagyon...és igen, utólag döbbentem rá h mennyire érettnek éreztem magam akkor,h én már felkészült vagyok erre,pedig nem így volt! 15-16 évesen azt hiszik h övék a világ de pár évvel később rájönnek h nem így volt! Persze tisztelet a kivételnek! Vannak most is 16 éves barátnőim de össze sem hasonlíthatóak egypár 'nagyszájú' okostojással, akiknek az a büszkeség ha minnél hamarabb elvesztik! Az meg h a fiúk mikor vesztik el, nem érdekel,ha izgatna akkor azt kérdeztem volna h=> a mai fiatalság és nem pedig a mai lányok!

*viszont javítok a kérdésemen: Miért hiszi a mai 15-16 éves lányok egy része, hogy elég fejlettek szellemileg a szexhez?-remélem így már jobban tetszik...

2009. máj. 6. 11:47
 27/56 A kérdező kommentje:
23:41 jól mondod! Vannak akiknek a szüzesség 15évesen már teher! Sok ellentétes nemű ezt tudja is és jól kihasználja! Miért nem nyitják ki a szemüket páran...ilyen válaszokból tanulhatnának! Elhiszem h van olyan akinek 16 évesen összejött és azóta is boldog párkapcsolatban él az illetővel, de rosszul is elsülhetett volna! Én nem azokra a lányokra gondolok akik jól ki ismerve a másikat,hónapok ill. évek után szerelmeskedtek a párjukkal 1x,hanem azokra akik itt nagyon támadnak! Ebben látni az érettséget!
2009. máj. 6. 11:56
 28/56 werte ***** válasza:
100%
A 15-16évesen házasodóak többségében már vagy nem is él vagy már nyugdíjas, ahogy gyorsult a világ, úgy érnek előbb atinik, de ez nem egyenlő a szellemi éréssel is! SOKAN csak azt hiszik hogy érettek és ettől menők, hogy JAJJ SZERETEM, 2 nap múlva lefekszik vele és 1 év múlva már csak egy strigula voltam neki-örülhetnek! Hál isten jól megválasztottama párjaim és én sem vagyok nőfaló. 3 nőm volt és 30 felé kopogtatok!
2009. máj. 6. 14:08
 29/56 anonim ***** válasza:
54%
látom 0 százalékot kaptam,rendesen is kiforgatták a szavaimat..nem azt írtam,hogy a szüzesség szégyen,hanem azt,hogy nem ereklye! Szerintem beteges dolog csak azért nem lefeküdni,valakivel,mert tartogatom a nagy kincsemet. nem feküdtem össze fiatalabb kroomban sem mindne útszélivel,de nekem nem a szüzességem a kincsem,miylen felfogás ez? és ha elevszted értéktelen leszel? hát kikérem magamnak:-) Azt szeretem ebben az oldalban,hogy mindenki annyira toleráns,és jellemzően azok verik itt a mellüket,hogy igy meg ugy szüzesség akik 22-23 éves korukig nem tudtak kialakitani egy normális kapcsolatot!(TARTOGATTAM MAGAM A NAGY ŐNEK= nem jtöt össze senki) Attól,hogy ti ilyenek vagytok,másoknak meg 16 évesen összejön,nem értem miért kell köpködni őket! A mai fiatalokról is úgy bezséltek mintha megkeseredett 70 éves nők lennétek.. kösz a lepontozást! Ha az nem érdekelt snekit,mikor én azt irtam,hogy jó sok évvel ezelőtt ,16 évesen szerettem és kivántam a párom,akkor az miért érdekelne akárkit,hogy te várattál magadra 20 éves korodig? Most meg vered a segged itt a földhöz,hogy milyen erkölcsös ember vagy..szánalmas,hogy valaki szerint a szüzessége,egy hártya,egy evolúciós maradvány minnél tovább levő tartogatása egyenesen arányos az ember jellemével.....
2009. máj. 6. 14:17
 30/56 anonim ***** válasza:
40%

Még mindig a 21:01-es vagyok.

Az előttem válaszoló tökéletesen rátapintot a lényegre, nagyon jól mondtad, ment is egy zöld kéz.

Igazából az a rossz, hogy a világ tele van olyan emberekkel, akik egyszerűen nem képesek beleélni magukat egy más szituációba, más szemszögből megközelíteni dolgokat... pl. aki normálisan megindokolta a lehetséges okait a kérdésre, azt lepontozzák, mert szerintük nem helyes. Még azt sem értik meg, hogy mi a különbség hasznos nem hasznos illetve utálatos emberke, mert ellenkezik vele a véleménye, és aranyos emberke, mert megegyező a vélemény.

Volt itt egy kérdés, ahol egy 21 éves leányzó, nem tudja mit jelent a szüzesség elvesztése. Most akkor valaki indokolja már meg nekem, hogy az mitől érettebb nálam. Az hol tudja miről van szó szeretkezés közben, ha még ilyen alapdolgokkal sincs tisztában úgy veti bele magát.

Most akkor valaki mondja el nekem, hogy a 18-24 éves egyetemista lányok, akik fűvel-fával kefélnek, kihangsúlyoznám nem mind, de sok helyen, egy srácra jut öt csaj. Azok hol értek meg rá? fizikailag teljesen érettek, általában 10-18 éves kor körül bekövetkezik a fizikai érés, de ők szellemileg hol vannak? Most akkor áruljátok már el nekem, és ha normálisan el tudjátok mondani, akkor oké, én elhiszem, hogy egy éretlen kislány vagyok, azért, mert szerelmesek vagyunk a párommal és egyikünkset sem kínzom a várakozással, hiszen ennek a dolgonak, a szexnek a lényege a szerelem beteljesedése.

És kedves kérdezőnek üzenem, te hol vagy érettebb nálam, ha így reagálsz le egy ilyen kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Most vagy a 2. vagy a 9. 10. válaszadó vagy onnan. (Bár lehet a 2. és a 10. egy és ugyanaz.) Nem én írtam ki a kérdést, csak b*assza a csőröm, hogy azok, akik nem voltak szellemileg érettek ennyi idősen, illetve nem találtak maguknak párt, így elszidnak embereket, pedig nem is ismerik őket. Én nem beszéltem vele, de állítom neked, van nálad érettebb és nálam fiatalabb ismerősöm, aki nyitottabb is a világra és nem reagál ilyen gyerekesen, meg először megpróbálja magát beleképzelni az adott szituációba.

Jöhet a lefele pontozás. :)

2009. máj. 6. 15:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!