Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miskolc egyik legjobb pasiát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miskolc egyik legjobb pasiát utasítottam vissza mert nem illik hozzám nem vagyok elég jó neki szerintem de vak randit akart és szerintem beégetett volna. Jól tettem amit tettem?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 19:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ha nem ismered honnan tudod,hogy nem vagy jo neki?nemtudhatod,miylen lányoka z igényei.leht pont bejöttél volna neki.
2009. máj. 5. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

biztos vagy benne,hogy soha nem látott?:)

amugy legyen egy kis önbizalmad:)egy randitól nem dől össze a világ,ha meg mégse vagy az esete akkor volt egy kellemes délutánod és a következő jobb lesz:)

2009. máj. 5. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is miskolci vagyok, a srácnak leírnád a nevét?

ha látnám képről akk tudnék véleményt alakítani, nem kavarok be ettől ne tarts, csak gondoltam megkérdezem tőled a nevét merthát 1 városban lakom a sráccal ezekszerint

2009. máj. 5. 19:26
 4/9 A kérdező kommentje:

inkább te mondd meg a tiedet :P

egyébként nem szeretném leírni

2009. máj. 5. 19:46
 5/9 A kérdező kommentje:
én is itt lakom
2009. máj. 5. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Tippre mondom, de... Monogram R.Gy.?
2009. máj. 5. 19:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tartod magad elég értékesnek.
2009. máj. 5. 20:04
 8/9 A kérdező kommentje:
nem ,a monogramm nem az
2009. máj. 5. 20:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor a monogrammja ez: K.K.
2010. nov. 14. 14:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!