Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire biztonságos a pharmat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire biztonságos a pharmatex használata, óvszer mellett? Páromat nagyon zavarja hogy nem tud kielégíteni, de szerintem ez nem az ő hibája, élvezem vele az együttlétet csak mielőtt elmennék begörcsöl és fáj, ennek mi az oka?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:

óvszer mellett már teljesen felesleges pharmatexet használni. valószínű a görcs is ezzel magyarázható, mert képtelen vagy elengedni magadat, folyton azon agyalsz h úristen átfog szakadni, vagy mi lesz ha a pharmatex mégse hat...

szerintem lazíts egy kicsit, ha rendeltetésszerűen használjátok az óvszert, akkor nem lesz semmi gond, szex közbe pedig ne cikázzanak a gondolataid ide oda, próbáld meg kizárni őket és csak arra figyelni, hogy milyen jó Vele

2009. máj. 5. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:

szia!

én fél évig használtam pharmatex hüvelykúpot,csupán azért,mert utáltam óvszerrel,és mindig nagy volt a kísértés,h anélkül akár 1percig is csinálhassam a barátommal,így találtam rá erre..

nekem teljesen bejött,három dolog fontos:

összebújás előtt 10perccel rakd fel,

aztán az, hogy ha elmegy benned a barátod,akkor utána 3órán keresztül ne érje víz a hüvelyedet,és az,hogy ha a hüvelykúp felhelyezését követő 4órán belül újra együtt szeretnétek lenni,új hüvelykúpot kell felhelyezned.

kicsit fehéres folyadék jön ki együtt lét után,de 90%os védelmet nyújt..azért 90%et,mert vannak olyan nyomik, akik vmelyik előírást nem tartják be..

17L.

2009. máj. 5. 19:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,de azért tartom jobbnak mindkét módszer használatát,mert az óvszer még elővigyázatosan is lehet hibás, nem egyszer volt lyukas gyárilag...a görcs meg nem érzem hogy összefügg az aggodással,mert olyankor nem gondolok semmi hasonlóra,élvezem és amint jobb és jobb lesz hírtelen elkezd fájni.
2009. máj. 5. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért nézd már meg a tájékoztatón hogy nem-e a pharmatex ölte meg a gumit.
2009. máj. 5. 20:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Mikor az óvszeres balesetek történtek nem volt használatban a pharmatex...utána kezdtük alkalmazni miután több balesett összejött...
2009. máj. 5. 20:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Kikel javítanom magam nem "baleset" gyári hiba már a csomagolásban is lyukas lehetett.
2009. máj. 5. 20:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!