Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom legyőzni ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom legyőzni ezt a fajta gátlásosságomat, félelmemet?

Figyelt kérdés

Rettenetesen félek attól, hogyha a barátommal továbbjutunk, mint a teljes ruházatban való ölelkezés, csókolózás nyilvános helyen, hogy szégyenben maradok. Nem attól félek, hogy meglát meztelenül, mert elégedett vagyok a testemmel, és tudom, hogy szeret, és azért van velem, mert tetszek neki. De olyan rossz, amikor felizgulok, mindig leállítom, mert szégyellem magam. Félek attól, hogyan nézek ki közben, hogy esetleg nem tudok uralkodni magamon, mert sokszor már kezdem elveszteni közben a fejem. Már beszéltem erről vele is, de ő csak azt hajtogatja, hogy engedjem el magam, és ne agyaljak hülyeségeken. Öröm azt látni egy férfinak, ha egy nőt kielégíthet, és, hogy ő azért van ott, hogy vigyázzon rám, ha én el is veszítem a fejem. De olyan rosszul érzem magam mégis. Van erre megoldás? Már őrülten kívánom Őt, tudom, hogy Ő is nagyon várja, hogy továbblépjünk, de én nem merek. És félek, hogy előbb-utóbb beleun ebbe az állandó huza-vonába. Én legalábbis beleunnék a helyébe, hogy elkezdi puszilgatni a nyakam, vagy simogatni a combom, és elhúzom a nyakam, vagy eltolom a kezét, mert nem akarom, hogy jó legyen, mert az rossz dolog. Félek az élvezettől, vagy nem is tudom.

Mit tehetnék? Van valami tippetek?

2009. máj. 5. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

előző vagyok (hosszan írtam). Ugyanezen mentem át én is. Először is: nagyon fontos, hogy ne hibáztasd magad, mert ezzel nem segítesz a dolgon. Próbáld megkeresni, hogy mitől is van ez benned. Nem lehet, hogy a családod zárkózott? Hogy erről szinte szó sem esett? Vagy hogy úgy neveltek, hogy "a fiúknak csak az kell, aztán utána elhagynak"? Nekem az utóbbit mondták sokáig, úgyhogy miután elvesztettem a szüzességemet a párommal, hetekig azt vártam, hogy na most hagy el. Ennek tíz éve, még mindig együtt vagyunk. :)

Persze hogy erősebb a félelmed. Mert még ismeretlen az, ami következne, és valószínűleg nem mered azt választani. Ne nevezd magad hülyének és szerencsétlenségnek. Ha ez igaz volna, akkor magasról leszarnád ezt a kérdést. De mivel gyötrődsz rajta, ez azt jelenti, hogy fontos neked a kapcsolatod, fontos a fiú, és fontos a magad öröme is. Nagyon helyesen.

Most jutott eszembe, hogy mi mit csináltunk. Ha ismered A kis herceget, akkor tudod, hogy abban van egy jelenet, amikor megszelídíti a rókát. Azzal, hogy minden nap egy kicsit közelebb ülhet. Nos, mi ezt úgy ültettük át a magunk életébe, hogy megegyeztünk, hogy amikor találkozunk, akkor mindig egy icipicivel többet engedek meg neki. Pl. egyik nap simogathatja a bokámat. Aztán a térdemet is megérintheti. Combot, de csak kívülről. Aztán megengedem, hogy csókolgassa a bokámat. Puszit az arcomra. Fülcimpára. Nyakamra. Ujjbegyekre egyenként. Csuklóra.

A sorrend teljesen mindegy, a lényeg benne az, hogy minden nap "elölről" kell kezdeni. Szóval hogy be kell járni az addig megtett utat, és csak utána jöhet az újabb "terület". És mire odakerültök, hogy a melledet érintené meg, vagy a combod belső oldalát, addigra már alig várod, hogy az következzen. :)

Nyilván nem kell erről valamiféle órarendet vezetni, de ha pl. ölelget, akkor megbeszélhetitek, hogy melyik apró testrészed következik. És jó hosszan fedezzen fel. Egy próbát megér. :)

2009. máj. 5. 20:22
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Ez a kis herceges módszer tetszik. Jó olvasni azért, hogy nem vagyok egyedül ezzel az egésszel, és jó látni, hogy másnak sikerült túljutni ezen. Remélem mi is túljutunk ezen, és végre lesznek önfeledt, örömteli perceink.

2009. máj. 5. 20:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, mi hatalmasakat röhögtünk közben. :) Most is szoktunk ilyent, nagyon jó szórakozás. Drukkolok neked! :) Írj majd!
2009. máj. 5. 20:45
 14/14 anonim válasza:

Szia! Egyáltalán ne érezd rossznak magad azért mert gátlásos vagy. Mindegy - most már legalábbis - hogy miért alakult ki benned. A lényeg az, hogy ha a barátod szeret meg fogja érteni. Ne úgy fogd fel, hogy kínzod Őt. Nem fogom azt mondani h biztos milyen jó neki:) de ha tényleg megérti mázlista vagy. Én elvesztettem a fiúmat azért mert gátlásos voltam ( de nem az Ő hibája volt ) Ha tisztázod magadban, hogy milyen szerencsés vagy egy ilyen fiúval, aki tényleg szeret akkor szerintem szép lassan fel fogsz tudni engedni. A lényeg, hogy ne siettesd és ne görcsölj rajta. És beszélj meg mindent a barátoddal. Had tudja csak mennyire fontos Ő neked és mennyire igyekszel miatta:) Remélem segítettem valamit.

Am én 18 vok és még szűz részben ilyen "probléma" miatt ugyh nagyon szurkolok neked.:)

2009. máj. 6. 16:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!