Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy terhes no ugyanugy kepes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy terhes no ugyanugy kepes elerni az orgazmus mint egy nem terhes? Vagy ennek nincs koze hozza?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Terhesség közben elvileg nem szabadna, sztem nincs köze.
2009. máj. 5. 16:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
a csiklóorgazmusnak szerintem ugyanúgy működnie kell.
2009. máj. 5. 16:45
 3/10 A kérdező kommentje:
De ha megis tegyuk fel az es meg nem tudunk rolla...?
2009. máj. 5. 16:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem a csikloorgazmus erdekel hanem a masik :)
2009. máj. 5. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem képes elérni ugyanazt az élvezetet de lehet a gyerek miatt nem esne jól neki.
2009. máj. 5. 16:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta ezt a hülyeséget neked, hogy terhesség alatt nem szabad az orgazmus? Egy rendes lefolyású terhesség alatt természetesen lehet orgazmusa a nőnek.

Nekem terhesen mindegyik orgazmusom (a hüvelyi és a csikló is) sokkal hamarabb következett be, sűrűbben és intenzívebb volt, mint nem terhesen. Akiket ismerek kismamákat vagy már szült nőket, azok mind erről a tapasztalatról számoltak be.

2009. máj. 5. 16:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszolónak teljesen igaza van! Lehet orgazmusa a terhes nőknek!
2009. máj. 5. 17:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
úgy tudom hogy csak a vége felé nem lehet mert beindulhat tőle a szülés...
2009. máj. 5. 17:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Az orgazmusnak valóban van méhösszehúzó hatása, amitől valóban beindulhat a szülés, de ez nem törvényszerű. Ha csak nincs más orvosi akadálya akkor akár a szülés előtti napon is lehet orgazmusod, sőt még a szülőszobán is.

Egyébként az orgazmust, szerelmeskedést szokták is javasolni, a túlhordott terhességnél pont a méhösszehúzódások és a sperma egyéb hatása miatt.

A vége felé pedig már tök mindegy, hogy van e szülésmegindító hatása vagy sem.

Azokat tiltanak el a szerelmeskedéstől (vagyis nem csak az orgazmustól), akiknek volt már vetélésük, nyitva van a méhszáj, a méhszájon tapadt meg a méhlepény, stb.

2009. máj. 5. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Én terhes vagyok és van orgazmusom! Bár már ritkábban megyek el mint elötte,de szerintem ez azért van,mert már zavaró a pocakom,meg hogy beleszól néha a babónk is... =)
2009. máj. 5. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!