Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ilyen még nem fordult elő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen még nem fordult elő velem. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Sose volt még ilyen. Tegnap este tapasztaltam először, hogy este csikló izgatással ki elégitettem magam, el is mentem, ugy ahogy eddig. De nem jött a váladék ki, amikor orgazmusom volt. Ezt ma megtapasztaltam másodjára, hogy ismét csináltam magamnak, el is mentem, de nem jött az a váladék.Mitől lehet. Normális az ilyen? Kezdek megijedni. Ki tapasztalt már ilyet? 20 vagyok.
2009. máj. 5. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
93%

ha egymás utáni napokon csinálom nekem is van ilyen

:)

2009. máj. 5. 15:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
elő fordul ilyesmi és figyeld meg egy nőnek sosem orgazmus után van sok váladéka hanem inkább az izgatás alatt.de ez változik attól függően éppen milyen periódusban vagy ,vagy pl ha kádban vízben csinálod is kevesebb a váladék.
2009. máj. 5. 15:35
 3/3 A kérdező kommentje:
igen, azt is tudom hogy nem csak utána hanem alatta is van. igy van nálam. csak lehet nem jól irtam le a kérdésbe. köszi a válaszokat, akkor megnyugodok.
2009. máj. 5. 15:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!