Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elárul valamit a fiú méreteiről, h milyen méretű alsónadrágot hord, illetve honnan lehet megállapítani, mekkora méret jó rá?
Ah egyik barátnőmmel kifejtettük.Van a hús és a vér farok.A húsfarok az lankadt állapotban viszonylag nagy,de merevedéskor nem nő meg "nagyon".Van a vérfarok,ami lankadt állapotban szinte elbújik a szőrben,de mihelyt izgalomba jön akkor hatalmasra megnő eredeti önmagához képest.Így nem mész sokra az alsógatya mérettel.No meg az fűgg a fenékmérettől is.(Nem kicsit.)
Ha pontosabb becslést akarsz,akkor nézd az orrát:)Az egész jól be szokott jönni,és mindig jókat mulatunk vele csajokkal:)Eddig nem sokat tévedtünk.
Most ggatyát akarsz venni? :) Mert ha igen akkor bátran kérd az eladó segítségét, megmondod miylen magas kb és miylena testalakata, aztán mutat majd gatyákat.
Az orról meg annyit, h nekem az nem jött be. Nagy orrú exbarátom méretét ott lenn biztos nem a nozijáról kapta :D
Én tudok egyszerűbb megoldást.Én megkérdeztem a pasimat hogy mennyi a mérete :)
És vettem neki alsót karácsonyra :D
köszi mindenkinek :)
az igazság meg az, h tudom a méretét, de az a testalkatához mérten elég nagy szerintem...(XL) és mivel még nem voltam vele (meg mással sem), kicsit megrémisztett.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!