Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nincs orgazmusa?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs orgazmusa?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már többször lefeküdtünk és volt többször ujjazás is, mégse élvezett el aztmondta. Mitől lehet ez?
2009. máj. 5. 11:34
1 2
 1/14 anonim válasza:
95%
Minden embernél más. Az én barátnőm a 3. vagy 4. szeretkezésnél ment el először és utánna ment mint a karikacsapás. Azt mondják vannak olyan nők akik sose mennek el egész életükbe.(nem akarom elvenni a kedved) Hajrá! Próbálkozzatok!
2009. máj. 5. 11:37
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Nekem 3 hónap kellett, hogy megtanuljam, hogy kell! Most már minden rendben! :D
2009. máj. 5. 11:47
 3/14 anonim ***** válasza:
96%

Irigylem azt a lányt, akinek 3.4szerre lett orgazmusa.Még a három hónap sem rossz.

Egy csomó lánynak viszont évek múlva sincs!

Úgyhogy kösd föl a gatyaszárat és iparkodj!!

Nekem 17 hónap után sincs semmilyen orgazmusom, lehet, a párodnak sem lesz soha!!

2009. máj. 5. 12:25
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
A próbálkozás szó meg hülyeség, ez nem egy mateklecke!
2009. máj. 5. 12:26
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
a barátnődnek viszont majd elmegy a szextől a kedve, ha sohasem megy el.Meg tökre el lesz keseredve!
2009. máj. 5. 12:27
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

a próbálkozás miért hülyeség? Szerintem egyáltalán nem hülyeség. Ki kell próbálni más módszereket, ha az eddigiek nem váltak be, lehet a további próbálkozások eredménnyel járnak.

Az se igaz, hogy elmegy valakinek a kedve a szextől, ha nincs orgazmusa. Ha kívánsz valamit, akkor nem megy el tőle a kedved. Nem az orgazmusra kell törekedni, hanem hogy élvezze mindkét fél az együttlétet. Ha görcsösen az orgazmusra törekedik ahelyett hogy élvezné a szexet, akkor nem is fog menni.

2009. máj. 5. 12:39
 7/14 anonim ***** válasza:
93%

Egy idő után a folyamatos kudarc után nem fogják annyira kívánni a szexet.Az élvezethez hozzátartozik az, hogy mindkét fél elélvezzen, azért van a nevében.

tegnap is írtak olyat, egy feleség, hogy még sosem volt neki orgazmusa, pedig már orvosnál is járt. Ennyit a próbálkozásokról...

Akkor ő sincs elkenődve miatta?

Könnyű azt írni, ne görcsöljön vki az orgazmuson, ezt mind azok írják, akiknek van orgazmusuk, bármilyen módon ,de elérik.

2009. máj. 5. 13:03
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
Na hali!Amikor elvesztettem a szüzimet,olyan 2 hónap kellett az orgazmusig.Utána minden szeretkezés fasza volt.A mostani párommal (ő a 2. az életemben) 1.5 hónapig nem volt orgazmusom.Nem tudom miért.Nem volt olyan jó talán az elején, a vége fele pedig azon gondolkoztam a szex már a elején hogy hogyan menjek el.Akkor amiatt nem sikerült.A párom már szakításon gondolkodott,de azóta együtt vagyunk,már 2 éve!És hidd el a barátnődnek is lesz orgazmusa,1 idő után.Ne erőltesd,és legyél türelmes vele,minimum 1-2 hónapig.De nem hiszem,h. annyit kellene várnotok.:)
2009. máj. 5. 13:28
 9/14 anonim ***** válasza:
71%
Elképzelhető, hogy sohasem lesz orgazmusa. A nők egy része sohasem jut el az orgazmusig:(, nemhogy pár hónap után, hanem soha.
2009. máj. 5. 13:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolónak igaza van! Éni s azt hittem, hogy sosem tudok elmenni pasival, 6 év után sikerült először. És azóta is csak nagyon ritkán van, pedig már 5 éve együtt élek a párommal és teljesen összeszoktunk szexuális téren is. A nőknek sajnos ilyen ez a helyzet:(
2009. máj. 5. 13:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!